Πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της ταινίας «Brando with a Glass Eye» στην Αυστραλία

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της ταινίας «Brando with a Glass Eye» του Ελληνοαυστραλού σκηνοθέτη Αντώνη Τσώνη (Antonis Tsonis), στην κινηματογραφική αίθουσα του Palace Balwyn Cinema στη Μελβούρνη, στο πλαίσιο του 29ου Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου, την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου.

Η παραγωγός της ταινίας, Tia Spanos Tsonis (αριστερά) μαζί με παρευρισκόμενους

Η ταινία μεγάλου μήκους απέσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια από πολλούς ομογενείς, ενώ έχει ήδη συγκεντρώσει διεθνή προσοχή με έξι υποψηφιότητες σε φεστιβάλ, συμπεριλαμβανομένων του Slamdance Film Festival και του διεθνούς κύρους Flickers’ Rhode Island International Film Festival.

Το «Brando with a Glass Eye» αφηγείται την ιστορία του Λούκα, ενός ταλαντούχου νεαρού ηθοποιού που εργάζεται ως μηχανικός στην Αθήνα. Μετά από μια ληστεία που καταλήγει σε τραγωδία, ο Λούκα αναπτύσσει έναν απρόσμενο δεσμό με το σοβαρά τραυματισμένο θύμα, ενώ παράλληλα παλεύει με τις ενοχές του και το βάρος του παρελθόντος. Καθώς προετοιμάζεται για μια κρίσιμη οντισιόν στη Νέα Υόρκη, η διαδρομή του, με φόντο την ταραγμένη Αθήνα, εξερευνά ζητήματα οικογένειας, ενοχής και αναζήτησης καλλιτεχνικής ακεραιότητας.

Στιγμιότυπα από την πρεμιέρα της ταινίας «Brando with a Glass Eye» που προβλήθηκε στην κινηματογραφική αίθουσα του Palace Balwyn Cinema στη Μελβούρνη, στο πλαίσιο του 29ου Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου

Η ταινία αποτελεί παραγωγή της Tia Spanos Tsonis και του Blake Northfield, ενώ στο καστ της ταινίας συμμετέχουν οι Έλληνες ηθοποιοί Γιάννης Νιάρρος, Κώστας Νικούλι, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, Ξένια Ντάνια, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Μαρία Καλλιμάνη, Γιάννης Τσορτέκης, Άλκηστις Ζιρό, Ιόλη Χαραλαμποπούλου, Πάνος Ζυγούρος και Παναγιώτης Εξαρχέας.

The post Πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της ταινίας «Brando with a Glass Eye» στην Αυστραλία appeared first on ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.