Προπονητικό «παλάτι»

Η Νότιγχαμ Φόρεστ παρουσίασε την εντυπωσιακή μεταμόρφωση του προπονητικού της κέντρου, αποτέλεσμα μιας μεγάλης επένδυσης από τον ιδιοκτήτη της, Βαγγέλη Μαρινάκη. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Ακαδημία Nigel Doughty αναβαθμίστηκε με νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, όπως ένα γυμναστήριο 405 τ.μ., αίθουσες αποκατάστασης, νέα αποδυτήρια με σάουνα και λουτρά πάγου, ενώ κατασκευάστηκαν και νέες υβριδικές επιφάνειες προπόνησης. Αυτές οι αναβαθμίσεις έχουν στόχο να βελτιώσουν την απόδοση των παικτών και να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες προετοιμασίας και αποκατάστασης. Παράλληλα, ανακαινίστηκαν οι χώροι εστίασης και διατροφής, δημιουργήθηκε ένα μοντέρνο καφέ και κουζίνα, ενώ οι παίκτες έχουν πλέον έναν άνετο χώρο χαλάρωσης με σαλόνι, τραπέζια παιχνιδιών και lounge που βλέπει στα γήπεδα.

Επίσης, νέοι χώροι συσκέψεων και αίθουσες βιντεο-ανάλυσης παρέχουν βελτιωμένες δυνατότητες επικοινωνίας μεταξύ παικτών και προπονητών.

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι στην ευχάριστη θέση να αποκαλύψει τη συναρπαστική μεταμόρφωση του Προπονητικού Κέντρου του συλλόγου, μετά από μια επένδυση πολλών εκατομμυρίων στερλινών με επικεφαλής τον ιδιοκτήτη της Forest, Ευάγγελο Μαρινάκη.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο σύλλογος έχει αναλάβει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπλασης για να βελτιώσει όχι μόνο το City Ground αλλά και να φέρει επανάσταση στο προπονητικό του κέντρο – την Nigel Doughty Academy» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η αγγλική ομάδα για το νέο της «παλάτι» που εντυπωσίασε όλη την ποδοσφαιρική Αγγλία.

Συνεχείς βελτιώσεις

Η δέσμευση του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της Νότιγχαμ Φόρεστ αποτυπώνεται ξεκάθαρα σε αυτή την επένδυση πολλών εκατομμυρίων στερλινών. Οι συνεχείς βελτιώσεις, όχι μόνο ενισχύουν την ποιότητα της προπόνησης και την ευημερία των παικτών, αλλά και την επιτυχία του συλλόγου, τονίζοντας τη στρατηγική του Μαρινάκη για την επιστροφή της Φόρεστ στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Από το 2017, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει επενδύσει σημαντικά στην αναβάθμιση των υποδομών του συλλόγου και στην ανάπτυξη της ομάδας, επιδεικνύοντας το όραμά του για την ενίσχυση της Forest σε όλα τα επίπεδα και τη μακροπρόθεσμη επιτυχία της.

Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ έχει εκφράσει τη φιλοδοξία του να μετατρέψει το «City Ground» σε ένα στάδιο 50.000 θέσεων, υπερβαίνοντας κατά πολύ τα υπάρχοντα σχέδια επέκτασης. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει τονίσει την ανάγκη για ένα μεγαλύτερο στάδιο, αναφέροντας ότι υπάρχει μεγάλη λίστα αναμονής για εισιτήρια διαρκείας και είναι βέβαιος ότι ένα γήπεδο 50.000 θέσεων θα γεμίζει, χάρη στην αφοσίωση και το πάθος των οπαδών της Φόρεστ. Η ανακατασκευή του «City Ground» θα είναι ένα ακόμη σημαντικό βήμα για τη Φόρεστ, καθώς θα βελτιώσει τις εγκαταστάσεις και θα προσφέρει μια πιο σύγχρονη εμπειρία στους φιλάθλους, ενισχύοντας τη θέση της ομάδας στο αγγλικό και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.