«Πυρά» Ποσειδώνα Γιαννόπουλου κατά Χρήστου Μάστορα: «Δεν είσαι ο Νταλάρας αγόρι μου γλυκό»

Ξέσπασε κατά του Χρήστου Μάστορα αναφορικά με τα σχόλιά του για τον Γιώργο Νταλάρα και τα όσα είπε εναντίον των δημοσιογράφων, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στις τελευταίες του δηλώσεις «έριξε τις βολές του» απέναντι στον Χρήστο Μάστορα. Τον ραδιοφωνικό παραγωγό συνάντησαν η κάμερα του «Breakfast@Star» και ο ρεπόρτερ Ηλίας Σκουλάς, ρωτώντας τον για το νέο περιστατικό μεταξύ του Γιώργου Νταλάρα και των δημοσιογράφων.

«Δεν υπάρχει λόγος να ενοχλούμε έναν άνθρωπο που δείχνει ότι δεν του αρέσουν τα «πεσίματα» και δεν τα θέλει. Ο Γιώργος Νταλάρας θέλει να έχει τον χρόνο του να μιλήσει. Αφού το είδαμε πέρσι, γιατί να το ξανακάνουμε φέτος; Και πάλι εγκρατής ήταν ο άνθρωπος», είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σχετικά με το επίμαχο σκηνικό ανάμεσα στον τραγουδιστή και τους ρεπόρτερς.

«Εν αντιθέσει με τον Γιώργο Νταλάρα, είναι πολύ νωρίς για να νομίζει ο Χρήστος Μάστορας ότι έγινε Γιώργος Νταλάρας», πρόσθεσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Και συνέχισε: «Η συμπεριφορά του ήταν ξεπατικωτούρα. Δεν είσαι ο Γιώργος Νταλάρας, αγόρι μου γλυκό, είναι πάρα πολύ νωρίς. Απλά έχεις κάποια επιτυχία, που δεν ξέρεις ακόμα πόσο θα κρατήσει».

To άρθρο «Πυρά» Ποσειδώνα Γιαννόπουλου κατά Χρήστου Μάστορα: «Δεν είσαι ο Νταλάρας αγόρι μου γλυκό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .