Σαν να μην πέρασε μια μέρα: Δήμητρα Παπαδοπούλου και Γιάννης Μπέζος αναβίωσαν τους «Απαράδεκτους» μετά από 31 χρόνια

Ένα απολαυστικό σκετσάκι με αφορμή τις εμφανίσεις τους στην «Ταράτσα του Φοίβου» έκαναν οι αγαπημένοι ηθοποιοί Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Γιάννης Μπέζος. Οι δύο ηθοποιοί, που άφησαν τηλεοπτική εποχή μέσα από τη συμμετοχή τους στη σειρά  του MEGA «Οι Απαράδεκτοι» στις αρχές του ’90, αναβίωσαν τους ρόλους τους μέσα από ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων.

Στο βίντεο βλέπουμε τον Φοίβο Δεληβοριά μαζί με τον Θανάση Αλευρά να μοιράζονται τον ίδιο καναπέ με τους δύο ηθοποιούς και να κάνουν ένα ταξίδι στο χρόνο.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα

«Να σου πω κάτι, Γιάννη, να σε ρωτήσω κάτι και μην παρεξηγηθείς, γιατί είσαι και πολύ ευαίσθητος και δεν ξέρω πώς να μιλήσω… εσύ είσαι ακόμα γκέι;», ρωτάει η Δήμητρα Παπαδοπούλου τον συμπρωταγωνιστή της, με τον οποίο κάθεται στον καναπέ του σαλονιού, ενώ δίπλα τους στέκονται ο Φοίβος Δεληβοριάς και ο Θανάσης Αλευράς.

«Βέβαια! Αλλά πολύ πιο απελευθερωμένος! Καμία σχέση με πριν!», απαντά ο Γιάννης Μπέζος με το χαρακτηριστικό ύφος του θρυλικού του ρόλου και προσθέτει: «Να σε ρωτήσω όμως κι εγώ κάτι και μην παρεξηγηθείς. Εσύ είσαι ακόμα τόσο ηλίθια;».

Απαράδεκτοι και πάντα αγαπημένοι

Οι απαράδεκτοι είναι μια από τις δημοφιλέστερες ελληνικές κωμικές τηλεοπτικές σειρές. Δημιουργήθηκε από τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και στους ρόλους εκτός από την ίδια, απολαύσαμε τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο Γιάννη Μπέζο και τον αξέχαστο Βλάσση Μπονάτσο. Συμπρωταγωνιστικούς ρόλους είχαν η Ρένια Λουιζίδου και ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.