Σε πλειστηριασμό η πολυτελής μεζονέτα του Στέλιου Διονυσίου στη Φιλοθέη – Τι λέει ο τραγουδιστής

Σε πλειστηριασμό βγαίνει στις 27 Νοεμβρίου η πολυτελής μεζονέτα στη Φιλοθέη του τραγουδιστή Στέλιου Διονυσίου.

«Αυτό το σπίτι το αγόρασα πριν από 25 χρόνια που ήταν άλλες εποχές, προ κρίσης» ανέφερε ο Στέλιος Διονυσίου, διευκρινίζοντας ωστόσο πως πρόκειται να γίνει ανακοπή του πλειστηριασμού, καθώς έχει αποπληρώσει μέρος της οφειλής.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Πρωινό, «το ποσό ήταν δάνειο, δεν είχα στην άκρη ένα εκατομμύριο και πήγα και πήρα ένα σπίτι, είναι δάνειο. Κάποτε που βγάζαμε λεφτά και δουλεύαμε πέντε μέρες την εβδομάδα, το πληρώναμε το δάνειο. Μετά από κάποια στιγμή τα πράγματα στένεψαν».

Μάλιστα, ο τραγουδιστής συμπλήρωσε πως δεν βρίσκεται μόνο αυτός σε αυτή τη θέση, αλλά «είναι πάρα πολλοί Έλληνες που την πάτησαν σαν κι εμένα».

«Σήμερα είναι άλλη μέρα, αύριο ξημερώνει άλλη μέρα, έρχονται πράγματα στη ζωή σου που δεν τα περιμένεις. Αλλά αν υπάρχει καλή θέληση και συνεργασία και από τη μία μεριά και από την άλλη, τέτοια θέματα λύνονται. Δόξα τω θεώ δεν με ανησυχεί» σημείωσε για να διευκρινίσει πως είναι θέμα ημερών να γίνει η ανακοπή του πλειστηριασμού, καθώς έχει μπει σε μπει σε διαδικασία αποπληρωμής μέρους της οφειλής.

 

«Κι εγώ το αμέλησα και αυτοί βέβαια δεν με ενοχλούσαν είναι η αλήθεια, επομένως λίγο ο ένας λίγο ο άλλος φτάσαμε εδώ. Αλλά εντάξει, είναι τυπική διαδικασία. Έμενα παλιά εκεί, τώρα το έχω νοικιάσει», είπε ο Στέλιος Διονυσίου.

To άρθρο Σε πλειστηριασμό η πολυτελής μεζονέτα του Στέλιου Διονυσίου στη Φιλοθέη – Τι λέει ο τραγουδιστής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .