Σοκαριστικό βίντεο: Ο ξυλοδαρμός δημοτικής υπαλλήλου από τον πρώην σύζυγό της στην Κρήτη

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά έμφυλης βίας, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σε ένα νέο περιστατικό, βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει τον ξυλοδαρμό δημοτικής υπαλλήλου από τον πρώην σύζυγό της και μάλιστα μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους.

Το περιστατικό συνέβη έξω από το δημαρχείο στις Βρύσες Αποκορώνου στα Χανιά. Στο αποκαλυπτικό βίντεο φαίνεται ο νταής, ο οποίος είχε σταθμεύσει νωρίτερα το αυτοκίνητό του έξω από το δημαρχείο, να περιμένει τη γυναίκα με τον γιο τους.

Όπως αποτυπώνεται στο βίντεο, ο πατέρας πλησιάζει το παιδί και αφού του μιλάει λίγο, πάει να απομακρυνθεί μαζί του. Τότε, η μητέρα του παιδιού επιχειρεί να πάρει τον ανήλικο, κάτι που προκάλεσε την οργή του πρώην άντρα της ο όποιος της επιτέθηκε ξυλοκοπώντας την.

Το περιστατικό έληξε χάρη στην παρέμβαση των συναδέλφων της γυναίκας.

«Κάνει συχνά χρήση αλκοόλ και άλλων ουσιών»

Για την υπόθεση, η οποία εξετάζεται σήμερα δικαστικά, μίλησε στο MEGA η δικηγόρος της γυναίκας, Ρούλα Παυλαντωνέα.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται. (…) Η γυναίκα πήγαινε το παιδί στο σχολείο. Προσπάθησε να αρπάξει το παιδί και να φύγει. Φυσικά η γυναίκα δεν τον άφησε να πάρει το παιδί και αυτός άρχισε για μια ακόμη φορά να την γρονθοκοπά μπροστά στο παιδί και δεν τον ενδιέφερε καθόλου. Αυτό που τον ενδιέφερε ήταν να είναι αποτελεσματικά τα χτυπήματά του. Σέρνει το παιδί, τον νοιάζει να έχει χτυπήσει αποτελεσματικά τη μητέρα του».

Όπως λέει η ίδια:

«Η γυναίκα δεν έχει συνέλθει από αυτό το περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα λίγα μέτρα από το ΑΤ Βρυσών και ο δράστης δεν το έλαβε υπόψιν του καν, νιώθει παντοδύναμος. Με αυτόφωρη διαδικασία προσήχθη στο δικαστήριο όμως ζήτησε ο ίδιος να έρθει αυτό το βίντεο ως αποδεικτικό υλικό».

«Αυτός ο άνθρωπος κάνει πολύ συχνά χρήση αλκοόλ και άλλων ουσιών. Πρέπει να είναι περιστασιακός χρήστης ναρκωτικών ουσιών αλλά από το αλκοόλ πρέπει να είναι εξαρτημένος», λέει η δικηγόρος.

«Από παντού απροστάτευτο αυτό παιδί, δεν μπορεί να βρει πουθενά μια ασφάλεια», λέει από την πλευρά της η ψυχολόγος Βέρα Αθανασίου.

«Είναι κακοποίηση το να είσαι μέσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον τόσο βίαιο».