Σοφία Βόσσου: «Η συνεργασία με την Μαρινέλλα ήταν η κορυφαία στιγμή της ζωής μου»

«Πιστεύω ότι θα ξεπεράσει γιατί είναι πάρα πολύ δυνατός άνθρωπος» δηλώνει η Σοφία Βόσσου.

Για την συνεργασία που είχε στο παρελθόν με την Μαρινέλλα αλλά και την εμμονική της θαυμάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, η Σοφία Βόσσου στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και τη δημοσιογράφο Χριστιάννα Κοχλατζή το πρωινό της Τετάρτης (16.10.2024) στον Alpha. 

«Η συνεργασία με την Μαρινέλλα ήταν ίσως η κορυφαία στιγμή της ζωής μου, της καριέρας μου. Φυσικά και σοκαρίστηκα με αυτό που συνέβη, ποιος δεν σοκαρίστηκε; Αλλά εγώ πιστεύω ότι θα ξεπεράσει γιατί είναι πάρα πολύ δυνατός άνθρωπος και πολύ σπουδαίος άνθρωπος» εξομολογήθηκε, αρχικά, η γνωστή τραγουδίστρια.

«Μία από τις φορές που είχα πάει να δω τον Μίμη Πλέσσα, χάρηκε πάρα πολύ, είχε κατέβει κάτω στο στουντιάκι του και μου έφτιαξε αυτό τον πίνακα με τα ίδια του τα χέρια. Ήταν και εικαστικός και έφτιαχνε τέτοια ζωγραφίζοντας».

«Μου έχει συμβεί να έχω εμμονική θαυμάστρια και να είναι στημένη, κάτω από το σπίτι μου, με λουλούδια! Γυναίκα ήταν, δεν ξέρεις τι έχω περάσει… Με παρακολουθούσε παντού, έβγαινε μπροστά μου, άφηνε λουλούδια κάτω από το σπίτι μου, σημειώματα, γύρναγα βράδυ και εμφανιζόταν μπροστά μου. Κάποια στιγμή απευθύνθηκα στην αστυνομία» συμπλήρωσε η Σοφία Βόσσου.

To άρθρο Σοφία Βόσσου: «Η συνεργασία με την Μαρινέλλα ήταν η κορυφαία στιγμή της ζωής μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .