Σοφία Μουτίδου για το τροχαίο ατύχημα που είχε: «Εγώ τέζα, η Ελισάβετ Μουτάφη από πάνω μου σαν άγγελος»

«Ήμουν εγώ ξαπλωμένη μέσα στο ασθενοφόρο, δίπλα μου η Ελισάβετ Μουτάφη με τις μπούκλες υπερθεά να παίρνει τηλέφωνο να ειδοποιήσει ότι θα αργήσει στην πρόβα», είπε η Σοφία Μουτίδου.

Για τους φίλους τους Γιάννη Μποσταντζόγλου και Ελισάβετ Μουτάφη, για τις στιγμές που έζησαν μαζί αλλά και για το τροχαίο ατύχημα που είχε το 2018, μίλησε η Σοφία Μουτίδου σε ένα πολύ τρυφερό βίντεο που ανέβασε στο Youtube.

«Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είναι ένας φίλος, ένας άνθρωπος ζωής, με τον οποίο έχουμε χαθεί τα τελευταία χρόνια χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Να ξέρετε ότι αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό της δουλειάς του ηθοποιού.

Να συναντιέται βαθιά ψυχικά με πάρα πολύ κόσμο και μετά να χάνεται χωρίς να υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος, έχθρα ή παρεξήγηση», είπε στην αρχή του βίντεό της η ηθοποιός.

«Με τον Γιάννη γνωριστήκαμε στο τρέιλερ των “Στάβλων της Εριέττας Ζαΐμη”. Καθόταν σε έναν καναπέ με ένα ωραίο ρολόι, πήγα εγώ δίπλα του και του λέω “σας θαυμάζω, ωραίο ρολόι”. Μου λέει “δέκα ευρώ το πήρα”. Εκεί κατάλαβα ότι είναι… βλήμα και ότι θα γίνουμε φίλοι», αφηγήθηκε στη συνέχεια.

«Άλλη μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ με τον Γιάννη είναι που είχαμε πάει με τη Ελισάβετ Μουτάφη στο κομμωτήριο εδώ στη γειτονιά και έχουμε βγει με καινούργια μαλλιά και καινούργια νύχια, χαιρετιόμαστε στην Πατησίων και μόλις πάω να περάσω απέναντι, έρχεται μία μηχανή και με κόβει. Ο άντρας μου ήταν απέναντι και με περίμενε.

Γίνεται ένα τρομερό ατύχημα, σπάει τα πόδια της διπλανής μου η μηχανή, εγώ είμαι κάτω στο πάτωμα με πρησμένο πόδι και με τον αυχένα χτυπημένο. Ζούμε… πρέπει να έρθει το ασθενοφόρο να μας μαζέψει», εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

«Παίρνει ο άντρας μου τηλέφωνο την Ελισάβετ, της λέει “κατέβα, τη Σοφία την πάτησε αυτοκίνητο”. Του λέει: “σταμάτα τις μα…κίες, τώρα ήμασταν μαζί”. Είδε από το μπαλκόνι την Πατησίων κομμένη στα δύο», αφηγήθηκε.

«Εγώ τέζα, η Μουτάφη από πάνω μου, άγγελος. Τρία λεπτά μετά καταφτάνει ο Γιάννης (σ.σ Μποσταντζόγλου) με το μηχανάκι, γιατί παίζαμε στο “Αθηνά” και το έμαθε και ήρθε.

Ήμουν εγώ ξαπλωμένη μέσα στο ασθενοφόρο, δίπλα μου η Μουτάφη με τις μπούκλες υπερθεά να παίρνει τηλέφωνο να ειδοποιήσει ότι θα αργήσει στην πρόβα και ο Γιάννης να συνοδεύει το ασθενοφόρο με τη μηχανή και να με κοροϊδεύει», είπε με χιούμορ η Σοφία Μουτίδου στο νέο της βίντεο.

To άρθρο Σοφία Μουτίδου για το τροχαίο ατύχημα που είχε: «Εγώ τέζα, η Ελισάβετ Μουτάφη από πάνω μου σαν άγγελος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .