Στην Ευρώπη σήμερα Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αγωνίζονται σήμερα Πέμπτη (3/10) στο Europa League. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Μπράγκα, ο ΠΑΟΚ τη Στεάουα και ο Παναθηναϊκός τη Μπόρατς…

Συγκεκριμένα, μια ημέρα για να κάνει ο ΠΑΟΚ την εντός έδρας πρεμιέρα του στη League Phase του UEFA Europa League, καθώς σήμερα (22:00, ώρα Ελλάδας) υποδέχεται στην Τούμπα τη Στεάουα Βουκουρεστίου, για τη 2η αγωνιστική της ανανεωμένης διοργάνωσης.

Στην προπόνηση που έγινε την Τρίτη στη Νέα Μεσημβρία ο Ομάρ Κόλεϊ έβγαλε μέρος της και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ οι Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα και Τιέμουε Μπακαγιόκο έκαναν προγραμματισμένη αποφόρτιση. Οι Μπράντον Τόμας και Αντώνης Τσιφτσής υποβλήθηκαν σε θεραπεία κι ως εκ τούτου δεν μπορεί να τους υπολογίζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το ματς με τους Ρουμάνους.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «ΜΕΣΑ» Ο ΜΑΞ, ΞΑΝΑ ΕΚΤΟΣ Ο ΒΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι προετοιμασία του για τον σημερινό αγώνα (Πέμπτη, 3/10, 22:00) με την Μπόρατς στην πρεμιέρα της League Phase του Conference League.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ντιέγκο Αλόνσο μετά την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (1/10) συμπεριλήφθηκε και ο Φίλιπ Μαξ, καθώς ο Γερμανός αριστερός μπακ ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε για περίπου μία εβδομάδα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΓΙΑΖΙΤΣΙ – ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Ο Γιουσούφ Γιατζιτσί πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στον Ολυμπιακό και αρχίζει την δουλειά, ώστε να μπει άμεσα στα πλάνα του Μεντιλίμπαρ.

Επίσης, επιστρέφει και ο Μασούρας.

Το Σάββατο (28/9) Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Τούρκου διεθνούς μεσοεπιθετικού, Γιουσούφ Γιαζιτσί, ο οποίος αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τη Λιλ.

Την Δευτέρα (30/9) ο Γιαζιτσί πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό. Έτσι δρομολογείται η συμπερίληψή στα πλάνα του Μεντιλίμπαρ.

Θυμίζουμε ότι ο Τούρκος μεσοεπιθετικός έχει δικαίωμα συμμετοχής μονάχα στις εγχώριες διοργανώσεις και όχι στη League Phase του Europa League, καθώς δεν έχει μπει στη λίστα.

Από την άλλη, ο Μασούρας συμμετείχε στην προπόνηση και όλα δείχνουν ότι, εκτός απροόπτου, θα βρίσκεται στην αποστολή των ερυθρόλευκων με την Μπράγκα για την 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Στον αντίποδα, έμεινε εκτός για δεύτερο σερί παιχνίδι ο Γιώργος Βαγιαννίδης, σε μία εξέλιξη που «συνδέεται» πλέον και με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, το οποίο (για την ώρα) έχει «παγώσει».

The post Στην Ευρώπη σήμερα Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός appeared first on ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.