Στο Μεξικό σκέφτονται τον Αλμέιδα

Μετά την αποχώρηση του Φερνάντο Γκάγκο από τον πάγκο της Τσίβας, ο Τύπος στο Μεξικό αναφέρθηκε εκ νέου στον Ματίας Αλμέιδα, μολονότι  ο αργεντινός προπονητής δεσμεύεται με την ΑΕΚ έχοντας πολυετές συμβόλαιο.

«Ο Αλμέιδα είναι κορυφαία επιλογή για την Τσίβας, αλλά έχει σημαντικό μισθό στην ΑΕΚ. Γίνεται λόγος έτσι για το πόσο περίπλοκο θα ήταν να φύγει ο Αλμέιδα από την Ελλάδα από τη στιγμή που υπάρχει η ρήτρα των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Η υψηλή ρήτρα που έχει με την ΑΕΚ οφείλεται στην επέκταση του συμβολαίου: έως το 2028, εκτός από τον σημαντικό μισθό που λαμβάνει. Ετσι, αυτοί οι λόγοι μπορούν να είναι ένας παράγοντας για να μη δούμε τον Αλμέιδα ως επιλογή στην Τσίβας την επόμενη χρονιά» τονίζεται σχετικά με τους Μεξικανούς. Τώρα, τι θα συμβεί στο μέλλον δεν μπορεί κάποιος να το γνωρίζει, αλλά το σίγουρο είναι πως συχνά-πυκνά στο Μεξικό ρίχνουν ματιές στη Νέα Φιλαδέλφεια, αν φέρουμε στον νου και την περίπτωση Πινέδα.

Τέλος, ας σημειωθεί πως η ΑΕΚ ετοίμασε ένα VIDEO και το έστειλε σε FIFA και UEFA, θέλοντας έτσι να περάσει μηνύματα ενάντια στον ρατσισμό. Μηνύματα έστειλαν ο Μπρούνο Αλβες και εννιά παίκτες της ομάδας, σε μια ενδιαφέρουσα κίνηση.