Τεμπονέρας: Μήνυση σε υποστηρικτές του Κασσελάκη για fake news εις βάρος του – Τους καθοδηγεί ο ίδιος

Νομικά αποφάσισε να κινηθεί ο Διονύσης Τεμπονέρας κατά «οπαδών του Στέφανου Κασσελάκη» για ψευδείς ειδήσεις που διακινούν εις βάρος του στα social media.

Με μία αιχμηρή ανάρτηση στον λογαριασμό του στο facebook ο κ. Τεμπονέρας μιλά για σχόλια που γίνονται με την «ανοχή, την υποστήριξη και την καθοδήγηση» του Στέφανου Κασσελάκη με σκοπό να συκοφαντήσουν ανθρώπους «με τρόπο που θα ζήλευε ο Άδωνις Γεωργιάδης ή ο Φαήλος Κρανιδιώτης».

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε μάλιστα τον Στέφανο Κασσελάκη και πολλούς από τους οπαδούς του ότι «δεν διαφέρουν και πολύ ως προς τις φασιστικές πρακτικές και την εκτόξευση λάσπης».

Η αφορμή δόθηκε με σχόλιο χρήστη στα social media που ανέφερε ότι ο κ. Τεμπονέρας έχει τρεις έμμισθες θέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο παρακάτω χρήστης που έχει ήδη ταυτοποιηθεί από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, θα κληθεί να αποδείξει τα λεγόμενά του στον Εισαγγελέα προσκομίζοντας τις τρεις συμβάσεις από τις έμμισθες θέσεις από τις οποίες δήθεν πληρώνομαι από το κόμμα. Το ποσό που θα επιδικασθεί από την αγωγή, θα δοθεί στους εργαζόμενους στην Αυγή και στο Κόκκινο, τους οποίους ο ίδιος (σσ Κασσελάκης) άφησε απλήρωτους», αναφέρει ο κ. Τεμπονέρας και εξηγεί αναλυτικά ότι κατείχε μία έμμισθη θέση ως επιστημονικός συνεργάτης στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, όπου πληρωνόταν από τη Βουλή και όχι από το κόμμα, έως ότου «απολυθεί» από τον κ. Κασσελάκη.

«Τα τελευταία 12 χρόνια συμμετείχα σε εκατοντάδες εκδηλώσεις του κόμματος σε όλη την Ελλάδα με δικά μου έξοδα, όπως και πολλά άλλα στελέχη που με προσωπικό τους κόστος (και οικονομικό) δίνουν τη μάχη για την Αριστερά.

Αλλά τι σχέση να έχει ο κ.Κασσελάκης με την Αριστερά;

Προκαλώ τον εκατομμυριούχο κ. Κασσελάκη, να πει ότι πληρώνει αντίστοιχα τα έξοδα του και δεν χρησιμοποιεί το ταμείο του κόμματος», είπε αφήνοντας ξεκάθαρη αιχμή κατά του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που ασχολούμαι με φασιστοειδή» έγραψε καταληκτικά ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Η ανάρτηση Τεμπονέρα