Τζορτζ Μπάλντοκ: Γιατί ζητήθηκε επίσπευση των τοξικολογικών του εξετάσεων

Πέντε μέρες έχουν περάσει από τον θάνατο του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ, με την Ασφάλεια να βρίσκεται σε αναμονή για τα αποτελέσματα του εργαστηρίου Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σύμφωνα με το Star, η Ασφάλεια έχει ζητήσει επίσπευση του αποτελέσματος των τοξικολογικών αλλά και των ιστολογικών εξετάσεων του ποδοσφαιριστή προκειμένου όσο το δυνατόν συντομότερα η οικογένεια να μάθει τι έχει συμβεί αλλά και να μην υπάρχει κανέναν θολό σημείο για τις συνθήκες θανάτου του 31χρονου ποδοσφαιριστή.

Σε 20 ημέρες…

Άλλωστε η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και αναμένονται τα αποτελέσματα αυτών των εξετάσεων για να κλείσει ο φάκελος της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star «μέσα στις επόμενες 15 με 20 μέρες το πιθανότερο θα έχουμε την πρώτη εικόνα απο τις τοξικολογικές και λίγο αργότερα τα αποτέλεσμα των ιστολογικών. Οι ιστολογικές κρίνονται και οι πιο σημαντικές και ειδικά η εξέταση στην καρδιά. Είναι ένα ζωτικό όργανο που συνήθως κρύβει τις περισσότερες απαντήσεις, όπως τι συνέβη χρονολογικά εκείνο το βράδυ κι αν υπάρχει κάποιο παθολογικό αίτιο» ανέφερε η δημοσιογράφος του σταθμού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, από την έρευνα της ασφάλειας έχει σχηματιστεί η εικόνα ότι ο ποδοσφαιριστής ήταν από το μεσημέρι στην πισίνα και δεν φαινόταν αναστατωμένος.