Το περιοδικό “Αντίποδες” αφιερωμένο στην Κύπρο

Ο Ελληνο-Αυστραλιανός Πολιτιστικός Σύνδεσμος προσκαλεί τα μέλη της παροικίας μας στην παρουσίαση του ετήσιου δίγλωσσου περιοδικού “Αντίποδες”, Τεύχος 70, 2024, το οποίο φέτος είναι αφιερωμένο στην Κύπρο, “το νησί της Αφροδίτης και τον ανθεκτικό της λαό”. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2024, στις 3:00 μ.μ. στο Κέντρο Ανδριανάκος του Alphington Grammar, στην οδό Old Heidelberg 18, Alphington.

Το περιοδικό θα παρουσιάσει ο Εξοχότατος Ύπατος Αρμοστής της Κύπρου στην Αυστραλία, κ. Αντώνης Σαμμούτης. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ζωντανή μουσική με παραδοσιακά κυπριακά τραγούδια, έκθεση ζωγραφικής από Κύπριους καλλιτέχνες, παραδοσιακούς κυπριακούς χορούς και μια οπτικοακουστική παρουσίαση αφιερωμένη στην Κύπρο. Παράλληλα, θα προσφερθούν αναψυκτικά και παραδοσιακά κυπριακά εδέσματα για το κοινό.

Αυτή η ξεχωριστή βραδιά αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να γιορτάσουν τα μέλη της παροικίας την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και να βιώσουν στιγμές που αναδεικνύουν τη σύνδεση με την ιστορία και τις παραδόσεις του νησιού.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Καίτη Αλεξοπούλου στο 0428 968 715 ή την Άνδρια Γαριβάλδη στο 0401 208 013.

The post Το περιοδικό “Αντίποδες” αφιερωμένο στην Κύπρο appeared first on ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.