Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Είμαι σαστισμένος» – Οι νέες δηλώσεις για την κατάσταση του πατέρα του μετά το τροχαίο

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας του πατέρα του, Μανώλη Παπακαλιάτη.

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου, ο 76χρονος επιχειρηματίας Μανώλης Παπακαλιάτης, παρασύρθηκε από δίκυκλο, στο οποίο επέβαιναν ένας άντρας 50 ετών και ένας νεαρός 17 ετών, ενώ κινούνταν πεζός επί της οδού Κρασαδάκη στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Το τροχαίο είχε ως αποτέλεσμα ο Μανώλης Παπακαλιάτης να τραυματιστεί σοβαρά. Παράλληλα, οι άνδρες που βρισκόταν πάνω στην μοτοσικλέτα τραυματίστηκαν πιο ελαφριά.

Ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση η οποία ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα και στη συνέχεια εισήχθη στη ΜΕΘ.

Όσα δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Νωρίτερα σήμερα, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έκανε δηλώσεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας του πατέρα του στο τηλεοπτικό κανάλι MEGA, αναφέροντας: «Είναι σταθερά, [αλλά] από ότι μας λένε οι γιατροί είναι κρίσιμη η κατάσταση. Αλλά νομίζω ότι τον πρώτο μεγάλο κίνδυνο τον έχει περάσει. Είναι πολλά τα χτυπήματα. [Αλλά] επικοινωνεί, μιλάει. Δεν ξέρω τι άλλο να σας πω, είμαι λίγο σαστισμένος τώρα», ενώ ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους για τις ευχές τους να πάνε όλα καλά.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης προχώρησε και σε μια λακωνική δήλωση στο Τlife στην οποία είπε: «Είναι κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάστασή του, σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον».

Ποιος είναι ο Μανώλης Παπακαλιάτης

Ο Μανώλης Παπακαλιάτης δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού με ξενοδοχειακές μονάδες σε αρκετές περιοχές.

Έντονη τις τελευταίες δεκαετίες, ήταν η ενασχόλησή του και με τον αθλητισμό. Ήταν μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών της Κρήτης και είχε εμπλακεί το 2010 στη διοίκηση του ΟΦΗ.

Οι γιατροί εκτιμούν πως ο Μανώλης Παπακαλιάτης έχει κερδίσει τη μάχη για τη ζωή του και θεωρούν ότι πολύ σύντομα θα βγει από την εντατική και θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το εξιτήριο από το νοσοκομείο.