Χρύσα Ρώπα: «Έχω κατάθλιψη και παίρνω αγωγή, το αντιμετωπίζουμε σαν ίωση»

Η Χρύσα Ρώπα μιλώντας στην κάμερα του Alpha, εξομολογήθηκε το δύσκολο κομμάτι της ζωής της που έχει να κάνει με την κατάθλιψη αλλα αναφέρθηκε και στην συμμετοχή της στην κωμική σειρά «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα».

Η αγαπημένη ηθοποιός, μίλησε στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» και στη Ναταλία Αργυράκη για τη συμμετοχή της στη σειρά «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», την κατάθλιψη αλλά και την κοινωνική επικαιρότητα. η Χρύσα Ρώπα μάλιστα είπε ότι παίρνει αγωγή για να διαχειριστεί την ψυχική της υγεία.

«Ίσως ήταν μία περίοδος που δεν μπορούσα να διαχειριστώ κάποια πράγματα στη ζωή μου. Έπρεπε να βρω τι μου κάνω και για αυτό τα μάζεψα και πήγα στην Αρχαία Επίδαυρο. Δεν μπορεί να φταίνε πάντα οι άλλοι.

Εγώ έχω κατάθλιψη. Παίρνω αγωγή γιατί πιστεύω πολύ στη χημεία. Έχω πολύ καλούς που αυτό το αντιμετωπίζουμε σαν ίωση. Απλά η Ελλάδα είναι εσωστρεφής κι εγωκεντρική. Εγώ είχα ακούσει για το burn-out πριν από 25 χρόνια, εδώ δεν αργήσαμε ούτε φτάσαμε» εξομολογήθηκε αρχικά η Χρύσα Ρώπα.

«Αυτή η ηλεκτρονική εποχή που περνάμε να αγαπάς και να μισείς… Δεν τα ξέρω και πολύ καλά αυτά. Κάποιος μπορεί να γράψει για εσένα τα καλύτερα έως τα πολύ χειρότερα. Έχει πάρει μεγάλη έκταση η απορία μας: Μα γιατί μου είπε αυτό και γιατί έγραψε εκείνο; Είμαστε ανυποψίαστοι. Κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω είναι ότι νομίζουμε πως η τηλεόραση είναι οι πάντες. Ο κόσμος δουλεύει, βγαίνει έξω, αγαπιέται» πρόσθεσε η Χρύσα Ρώπα.

To άρθρο Χρύσα Ρώπα: «Έχω κατάθλιψη και παίρνω αγωγή, το αντιμετωπίζουμε σαν ίωση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .