Όμιλος Katikies: Διακρίσεις στα Condé Nast Traveler’s Readers’ Choice Awards 2024

 

Από τον όμιλο Katikies, που διαθέτει επτά πολυτελή ξενοδοχεία στη Μύκονο και τη Σαντορίνη, ανακοινώθηκαν δύο σημαντικές διακρίσεις για δύο από τα ξενοδοχεία του, στα Condé Nast Traveler’s Readers’ Choice Awards 2024.

Συγκεκριμένα, το Katikies Santorini κατατάχθηκε στη 2η θέση στη λίστα με τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα και στην 32η με τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο, ενώ το Katikies Mykonos κατέλαβε την 7η θέση στη λίστα με τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους αναγνώστες του κορυφαίου ταξιδιωτικού περιοδικού Condé Nast Traveler από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

 

Στα διεθνώς αναγνωρισμένα Condé Nast Traveler’s Readers’ Choice Awards οι ταξιδιώτες μοιράζονται τις εμπειρίες τους για τα καλύτερα ξενοδοχεία, resorts, πόλεις, αεροπορικές εταιρείες, και άλλους προορισμούς, επιβραβεύοντας την αφοσίωση και την αριστεία στη φιλοξενία.

Οι ασύγκριτες υπηρεσίες και η μοναδική ατμόσφαιρα που προσφέρουν τα ξενοδοχεία Katikies Santorini και Katikies Mykonos ξεχώρισαν για ακόμα μια χρονιά, τοποθετώντας τα ξανά ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς επιλογές των Αμερικανών επισκεπτών.

Katikies Mykonos

Katikies Santorini

Ο Βασίλειος Κουμπής, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Katikies, δήλωσε σχετικά:

«Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά και τιμή για τις νέες αυτές διακρίσεις, οι οποίες επιβεβαιώνουν την αφοσίωση της ομάδας μας στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και έρχονται ως επιστέγασμα των αδιάλειπτων προσπαθειών μας να δημιουργούμε μοναδικές εμπειρίες για κάθε μας επισκέπτη. Τα εν λόγω βραβεία αποδεικνύουν την εμπιστοσύνη των επισκεπτών μας και λειτουργούν ως κίνητρο για το μέλλον».

The post Όμιλος Katikies: Διακρίσεις στα Condé Nast Traveler’s Readers’ Choice Awards 2024 appeared first on etravelnews.gr.