11η Athens International Tourism & Culture Expo: 12 – 14 Δεκεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο

Η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση εισερχόμενου τουρισμού της Αθήνας, η 11η Athens International Tourism & Culture Expo θα πραγματοποιηθεί 12 – 14 Δεκεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Με δέκα χρόνια συνεχούς διοργάνωσης, η Έκθεση έχει συμβάλλει πολλαπλά τόσο στη διεθνή προβολή της χώρας μας σε άλλες αγορές όσο και στην προώθηση του εισερχόμενου τουρισμού μέσω των εμπορικών συμφωνιών μεταξύ Εκθετών και Hosted Buyers που φιλοξενεί κάθε χρόνο.

 

 

Και το 2024 η Έκθεση θα φιλοξενήσει 120 κορυφαίους Hosted Buyers από 30 αγορές (Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, ευρωπαϊκές χώρες, Μέση Ανατολή, Τουρκία, Βαλκανικές χώρες, Ιαπωνία και Ινδία), οι οποίοι είναι επιλεγμένοι με αυστηρά κριτήρια από εξειδικευμένες recruitment εταιρείες του εξωτερικού.

Οι Hosted Buyers στην πλειοψηφία τους είναι Tour Operators, Travel Agencies και εταιρείες MICE που συνεργάζονται ήδη με την Ελλάδα και στοχεύουν στην επέκταση της δραστηριότητας τους ή επιθυμούν να εντάξουν την Ελλάδα στα προγράμματά τους.

5.500 Β2Β και πλέον συναντήσεις θα έχουν οι Hosted Buyers με τους εκθέτες με στόχο να αποκτήσουν όλοι νέες συνεργασίες και μεγαλύτερο νέο πελατολόγιο.

Το 2023 πραγματοποιήθηκαν 4.700 b2b meetings με πολύ μεγάλη επιτυχία, ενώ σημαντικές εμπορικές συμφωνίες έκλεισαν οι Εκθέτες με τους Hosted Buyers.

Η 11η Athens International Tourism & Culture Expo θα χαράξει και το 2024, μαζί με τους Εκθέτες, τους Hosted Buyers και τους Επισκέπτες νέους ορίζοντες για τον τουρισμό μας.

Ένα δυναμικό τριήμερο για δυναμικούς επαγγελματίες του τουρισμού!

Το τριήμερο 12 – 14 Δεκεμβρίου, η έκθεση θα προβάλλει όλους τους τομείς της τουριστικής βιομηχανίας, αλλά και τους τουριστικούς προορισμούς με στόχο εκθέτες, Hosted Buyers και επαγγελματίες Επισκέπτες να προχωρήσουν σε νέες επικερδείς εμπορικές συμφωνίες.

 

Εκθέτες

Στην Έκθεση συμμετέχουν κάθε χρόνο Περιφέρειες, Δήμοι, ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία, luxury boutique hotels, βίλλες, καταλύματα και γενικότερα εταιρείες τουρισμού και πολιτισμού από όλους τους κλάδους.

 

Επισκέπτες

Την Έκθεση επισκέπτονται κάθε χρόνο επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους του τουρισμού όπως ξενοδοχεία, βίλες, ταξιδιωτικά γραφεία, Δήμοι, Περιφέρειες και κάθε είδους επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον τουρισμό και αναζητούν νέες συνεργασίες με τους Εκθέτες.

 

Athens International Tourism & Culture Expo

12 – 14 Δεκεμβρίου, Ζάππειο Μέγαρο

www.aite.gr

The post 11η Athens International Tourism & Culture Expo: 12 – 14 Δεκεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο appeared first on etravelnews.gr.