12 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ρευματοπαθών «Περπατώ με τους Ρευματοπαθείς»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ρευματοπαθειών, ο Σύνδεσμος Ρευματοπαθών Κύπρου (ΣύΡεΚ), σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην εκδήλωση «Περπατώ με τους Ρευματοπαθείς» το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 4:00 μ.μ. στον πεζόδρομο των Φοινικούδων στη Λάρνακα (έναρξη από την Πλατεία Ευρώπης), με σύνθημα «Φόρεσέ με, πάντα με περηφάνια», καλώντας το κοινό να φορέσει την επετειακή μπαντάνα του Συνδέσμου και να περπατήσει δίπλα στους ρευματοπαθείς, στηρίζοντας τον αγώνα τους.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ρευματοπαθειών που εορτάζεται στις 12 Οκτωβρίου, στοχεύει στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και των αρμόδιων φορέων σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι με ρευματικές παθήσεις στην καθημερινότητά τους. Η εκδήλωση «Περπατώ με τους Ρευματοπαθείς», διοργανώνεται από τον ΣύΡεΚ υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λάρνακας, κ. Ανδρέα Βύρα, ο οποίος θα κηρύξει την έναρξη της συμβολικής πορείας στις 5:45 μ.μ. στην Πλατεία Ευρώπης.

Παράλληλα, στα πλαίσια της οικονομικής στήριξης του Συνδέσμου, τρέχει και η καμπάνια «Φόρεσέ με, πάντα με Περηφάνια», προσκαλώντας εταιρείες και το κοινό να προμηθευτούν και να φορέσουν τις μπαντάνες του Συνδέσμου. Οι μπαντάνες διατίθενται στην τιμή των €5 και μπορείτε να τις προμηθευτείτε είτε επικοινωνώντας με τα γραφεία του Συνδέσμου στα τηλέφωνα +357 22 428285, +357 24 361085, +357 25 344432, είτε μέσω email στο [email protected].

Σας περιμένουμε όλους για να περπατήσουμε μαζί και να στηρίξουμε τον αγώνα των ρευματοπαθών.

Διαχρονικός Χορηγός: Universal life

Χάλκινοι Χορηγοί: Novartis, ΟΠΑΠ Κύπρου

Στηρίζει: Δήμος Λάρνακας

Χορηγοί: Genesis Pharma, Pfizer, Grant Thornton, G.A. Stamatis & Co. ROCHE, Exercise for All

Υποστηρικτές: Παγκύπριος Σύλλογος Εγγεγραμμένων Ποδολόγων, Σύνδεσμος Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου, Σύνδεσμος Ψυχολόγων Κύπρου, Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ), Παγκύπριος Σύλλογος Φυσιοθεραπευτών, ΠΑΣΥΔΥ, ΠΕΟ, Επιστημονική Ρευματολογική Εταιρεία Κύπρου, ΟΕΒ, Phil Andreou, Eupati, Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού.