29ο Ελληνικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου: Ετοιμαστείτε για μια εντυπωσιακή βραδιά!

Το 29ο Ελληνικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου μπαίνειστην τελική ευθεία και η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης ετοιμάζει μια εντυπωσιακή βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη! Το φεστιβάλ θα κλείσει στο Astor Theatre με ένα παρτυ προς τιμήν της Μαίρης Χρονοπούλου, με την προβολή της ταινίας “Γοργόνες και Μάγκες” και μια ζωντανή εμφάνιση από το συγκρότημα ” Cats and the Canary.”

ΣΕ σχετική ανακοίνωση της Κοινότητας αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Η φετινή βραδιά λήξης του 29ου Ελληνικού Φεστιβάλ Κινηματογράφου έρχεται με μια ανατροπή! Προσκαλούμε τους καλεσμένους μας να μπουν στο πνεύμα της δεκαετίας του ’60 και να φορέσουν την πιο λαμπερή εμφάνισή που διαθέτουν από εκείνη την δεκαετία. Ήρθε η στιγμή να εντυπωσιάσετε και να γιορτάσετε την εποχή που καθόρισε τη μόδα και τη μουσική!

Η βραδιά θα ξεκινήσει με ένα αφιέρωμα στην Ελληνίδα ηθοποιό Μαίρη Χρονοπούλου, τιμώντας τη σπουδαία συμβολή της στον κινηματογράφο. Γνωστή για τις ερμηνείες και τη λαμπερή της παρουσία στη μεγάλη οθόνη, έγινε σύμβολο του ελληνικού κινηματογράφου στις δεκαετίες του 1960 και 1970. Ο ρόλος της στην ταινία “Γοργόνες και Μάγκες” αποτελεί σταθμό στην καριέρα της, αποτυπώνοντας τη γοητεία και τη ζωντάνια εκείνης της χρυσής εποχής.

Τα μέλη του συγκροτήματος ” Cats and the Canary” . Φώτο: Supplied

Η προβολή της ταινίας “Γοργόνες και Μάγκες”, θα δώσει τον τέλειο τόνο για στη βραδιά. Με τις εντυπωσιακές χορογραφίε, τα πολύχρωμα κοστούμια, η ταινία αιχμαλωτίζει το πνεύμα της δεκαετίας του ’60. Έχει αποτελέσει το αγαπημένο έργο για πολλές γενιές Ελλήνων.

Μετά την ταινία, ετοιμαστείτε να χορέψετε καθώς οι ” Cats and the Canary” θα ζωντανέψουν τη δεκαετία του ’60 με τους εκπληκτικούς τους ρυθμούς. Τα ρετρό κομμάτια θα σας ταξιδέψουν σε εκείνη την εποχή, κλείνοντας το φεστιβάλ με τον καλύτερο τρόπο”.

Το φεστιβάλ θα διαρκέσει μέχρι τις 27 Οκτωβρίου και υπόσχεται ένα εξαιρετικό πρόγραμμα ταινιών, που περιλαμβάνει παγκόσμιες πρεμιέρες και πάνελ συζητήσεων με σκηνοθέτες που θα παραβρεθούν αυτοπροσώπως. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε: https://greekfilmfestival.com.au/melbourne/films

 

The post 29ο Ελληνικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου: Ετοιμαστείτε για μια εντυπωσιακή βραδιά! appeared first on ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.