30 Ξενοδοχειακά Workshops και πάνω από 50 ομιλητές στο 100% Hotel Show 2024

Τα ξενοδοχειακά workshops του 100% Hotel Show 2024, που θα πραγματοποιηθεί 9 – 11 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, προχωρούν στο επόμενο επίπεδο, φιλοδοξώντας να γίνουν το πιο δυναμικό σημείο συνάντησης του κλάδου, φέρνοντας κοντά κορυφαίες εταιρείες που είναι έτοιμες να μοιραστούν την εμπειρία και τη γνώση τους.

Για πρώτη φορά, η έκθεση θα φιλοξενήσει δύο Stages, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να έρθει σε επαφή με ακόμα περισσότερη πληροφορία, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση της επόμενης στρατηγικής των ξενοδοχείων.

 

 

Trends Stage: Στην αίθουσα Trends Stage θα παρουσιαστούν οι πιο σύγχρονες τάσεις, ενώ παράλληλα θα αναλυθούν στρατηγικές που διαμορφώνουν το μέλλον των ξενοδοχειακών πωλήσεων, του design και της λειτουργίας πολυτελών βιλών για τους ιδιοκτήτες και τους εργαζόμενους των ξενοδοχείων.

Seminar Stage: Στην αίθουσα Seminar Stage, θα δοθεί η ευκαιρία σε εταιρείες να προσφέρουν πρακτική καθοδήγηση και εκπαιδευτικά σεμινάρια σε θέματα ανάπτυξης και λειτουργίας ξενοδοχειακών έργων. Κάθε ημέρα θα έχει συγκεκριμένη θεματική, προσφέροντας αναλυτικά workshops για τους επαγγελματίες του κλάδου.

Με τις σημαντικότερες εταιρείες του χώρου των ξενοδοχειακών πωλήσεων να συμμετέχουν ως εκθέτες, οι θεματικές των workshops θα επικεντρωθούν σε πρακτικές λύσεις για τα κρίσιμα θέματα της ξενοδοχειακής πραγματικότητας.

Οι παρουσιάσεις δεν θα απευθύνονται μόνο στους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, αλλά και στους εργαζόμενους που συμμετέχουν ενεργά στην καθημερινή λειτουργία των ξενοδοχειακών μονάδων.

Η νέα λογική των workshops του 100% Hotel Show υπογράφεται για άλλη μια χρονιά από τη Hotelier Academy, η οποία θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το νέο της format στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες του event.

Trends Stage – Οι τελευταίες τάσεις και η τελετή απονομής των 100% Hotel Design Awards

Σάββατο 9 Νοεμβρίου – Ημέρα Ξενοδοχειακών Πωλήσεων: Παρουσιάσεις όπως «Τα νέας γενιάς Direct Booking Incentives» και «Το Dynamic Pricing ως νέα Πραγματικότητα» θα βοηθήσουν τους ξενοδόχους να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα.

Κυριακή 10 Νοεμβρίου – Ημέρα Ξενοδοχειακού Design: Η τελετή απονομής των 100% Hotel Design Awards θα αναδείξει τα καλύτερα ξενοδοχειακά έργα, ενώ παρουσιάσεις όπως «Τα Ξενοδοχειακά Ζητούμενα πριν το Σχεδιασμό» και «Το Story πίσω από Επιτυχημένα Ξενοδοχειακά Έργα» θα εμπνεύσουν νέες ιδέες για δημιουργικούς σχεδιασμούς.

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου – Ημέρα Πολυτελών Βιλών: Παρουσιάσεις όπως «Οι Must-Have Υπηρεσίες» και «Το Branding σε νέα Standards» θα εστιάσουν στη λειτουργία και το μάρκετινγκ πολυτελών βιλών.

Seminar Stage – Πρακτική Εκπαίδευση και Εξειδικευμένα Demos

Σάββατο 9 Νοεμβρίου – Παρουσιάσεις Ανάπτυξης Ξενοδοχειακών Έργων: Χρηματοδοτικές λύσεις, software υποδομές, 3D απεικονίσεις και μεθοδολογίες κοστολόγησης θα παρουσιαστούν από εταιρείες όπως η Epsilonet, η Torsion και η Radefy.

Κυριακή 10 Νοεμβρίου – Ημερίδα Εκπαίδευσης Web Hotelier: Εξειδικευμένα εργαλεία κρατήσεων και συστήματα PMS από τη Web Hotelier/PrimalRes θα παρουσιαστούν, δίνοντας πρακτικές λύσεις για την αποτελεσματική διαχείριση ξενοδοχείων.

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου – Demos Ξενοδοχειακών PMS: Παρουσιάσεις από κορυφαίες εταιρείες όπως η Epsilon Hospitality και η About Hotelier, που θα δείξουν live demos για τη χρήση των πιο σύγχρονων PMS συστημάτων.

 

100% Hotel Show

Σάββατο 9 Νοεμβρίου – Κυριακή 10 Νοεμβρίου – Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2024 / MEC Παιανίας

www.hotelshow.gr

The post 30 Ξενοδοχειακά Workshops και πάνω από 50 ομιλητές στο 100% Hotel Show 2024 appeared first on etravelnews.gr.