A–League: Επιστρέφει στην αγαπημένη του Western Sydney o Ντιν Πελεκάνος

H Western Sydney Wanderers ανακοίνωσε την μεταγραφή του Ντιν Πελεκάνου (Dean Pelekanos).

Ο Ελληνοαυστραλός ποδοσφαιριστής -ο οποίος προέρχεται από τις Ακαδημίες της “κοκκινόμαυρης” ομάδας του Σίδνεϊ- επιστρέφει στο αγαπημένο του κλαμπ μετά από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν με τα χρώματα της Rockdale στο πρωτάθλημα της NPL Νέας Νότιας Ουαλίας.

O νεαρός μεσοεπιθετικός εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με την προοπτική της συμμετοχής στην πρώτη ομάδα του αγαπημένου του Συλλόγου.

«Περνώντας σε αυτό το κλαμπ τα νεανικά μου χρόνια ήταν απλά απίθανο. Πριν υπογράψω στην Ακαδημία της Wanderers ήμουν ένας απλός φίλαθλος που όμως είχε εισιτήριο διαρκείας και ακολουθούσε την ομάδα σε κάθε αγώνα. Αυτό το κλαμπ σημαίνει τα πάντα για εμένα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα δυτικά του Σίδνεϊ και είμαι το ίδιο δεμένος με την ομάδα τώρα, όπως ήμουν και ως φίλαθλος στα παιδικά μου χρόνια».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ομάδας, Alen Stajcic, υποδέχθηκε τον νεαρό ποδοσφαιριστή με μια σύντομη μα «θερμή» δήλωση: «Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι φέρνουμε πίσω στο κλαμπ ένα γέννημα θρέμμα της ομάδας. Ο Ντιν έκανε καταπληκτικά πράγματα με τα χρώματα της Rockdale. Με τον ερχομό του προσθέτει ακόμα περισσότερο βάθος και ποιότητα στην μεσοεπιθετική γραμμή μας».

The post A–League: Επιστρέφει στην αγαπημένη του Western Sydney o Ντιν Πελεκάνος appeared first on ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.