All Nations Cup: Συνεχίζεται με απόλυτη επιτυχία το κύπελλο εθνών

Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει για ακόμα μια χρονιά το all nations cup που πραγματοποιείτε στο γήπεδο της Knox City.

Το Σάββατο 19/10 πραγματοποιήθηκαν τέσσερις αγώνες μπροστά σε αρκετούς φίλους του ποδοσφαίρου που έτρεξαν να αγκαλιάσουν την προσπάθεια των διοργανωτών.

Η μέρα ξεκίνησε με την μονομαχία μεταξύ του Ιράκ και του Νότιου Σουδάν. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν υπό έλεγχο τον ρυθμού του παιχνιδιού από τα πρώτα λεπτά, με αποτέλεσμα να μην δυσκολευτούν να τσεπώσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Νοτίου Σουδάν να πανηγυρίζουν μια μεγάλη επιτυχία με σκορ 5 – 1.

Οι ποδοσφαιριστές τη Σερβίας κάνουν το 2 – 0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι λίγα λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού.Φωτογραφία: Δημήτρης Δεληγιάννης

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε το ματς μεταξύ Μαυρίκιου και Σερβίας. Οι Σέρβοι έδειξαν την ποιότητά τους κατακτώντας σχετικά εύκολα την νίκη με σκορ 2 – 0.

Το πιο θεαματικό ματς της ημέρας ήταν αυτό μεταξύ Τουρκίας και Ερυθραίας. Η Τουρκία κατάφερε να βγει νικήτρια με σκορ 2 – 1, σε ένα ματς που κρίθηκε κυρίως στην ένταση και τα τρεξίματα των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων που δεν σταμάτησαν να τρέχουν ακατάπαυστα μέχρι και την ολοκλήρωση της διάρκειας του παιχνιδιού.

Η ημέρα έκλεισε με την μεγάλη νίκη της Κύπρου επί της Βορείου Μακεδονίας με 1 – 0. Οι «Κύπριοι» έπιασαν υψηλά επίπεδα απόδοσης και χάρη κυρίως στην στιβαρή αμυντική τους γραμμή κατάφεραν να βάλουν κάτω τους αντιπάλους τους και να φύγουν από το γήπεδο με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας του δεύτερου γύρου:

Ιράκ – Νότιο Σουδάν 1 – 5

Μαυρίκιος – Σερβία 0 – 2

Τουρκία – Ερυθραία 2 – 0

Κύπρος – Βόρειος Μακεδονία 1 – 0

The post All Nations Cup: Συνεχίζεται με απόλυτη επιτυχία το κύπελλο εθνών appeared first on ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.