Business Stories: Πρεμιέρα αύριο για τη νέα εκπομπή του Cyprus Times Network

Πρεμιέρα αύριο για τη νέα εκπομπή της Cyprus Times – Business Stories με τον δημοσιογράφο Σωκράτη Ιωακείμ – Πρώτος του καλεσμένος ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιστημόνων Εκτιμητών Ακινήτων, Πόλυ Κουρουσίδης

Μία νέα εκπομπή, οικονομικού και επιχειρηματικού περιεχομένου παρουσιάζει το Cyprus Times Network μέσα από το portal Ευρωκέρδος.

Μέσα από την εκπομπή Business Stories ο δημοσιογράφος Σωκράτης Ιωακείμ και οι καλεσμένοι του, ενημερώνουν το αναγνωστικό κοινό για όσα πρέπει να γνωρίζουν για την οικονομία του τόπου και τις επιχειρήσεις, τις αγορές, τα ακίνητα και τι επενδύσεις.

Η εκπομπή Business Stories δίνει βήμα στο κυπριακό επιχειρείν, προβάλλοντας τους πρωταγωνιστές και το έργο τους, με συνεντεύξεις και θεματικές που καλύπτουν τις ανάγκες της αγοράς.

Η εκπομπή θα προβάλλεται σε εβδομαδιαία βάση μέσα από το Network της Cyprus Times.

Μην χάσετε αύριο, την πρεμιέρα της εκπομπής με καλεσμένο τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Επιστημόνων Εκτιμητών Ακινήτων, Πόλυ Κουρουσίδης.

Τα ακίνητα, οι πωλήσεις και τα ενοίκια. Οι επαρχίες που κρατούν τα σκήπτρα και η μεγάλη απόφαση στο δίλημμα Αγορά ή Ενοίκιο. Οι γεωπολιτικές εξελίξεις και πως επηρεάζουν τον τομέα των ακινήτων. Αυτά και πολλά ακόμα θέματα στην εκπομπή Business Stories.