Eliamos Villas Hotel & Spa: Σημαντική διάκριση στα Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards 2024

Το 5άστερο Eliamos Villas Hotel & Spa, που βρίσκεται στα Σπαρτιά της Κεφαλλονιάς, φέρνει μια νέα σημαντική αναγνώριση για το νησί.

Κάθε χρόνο, το Conde Nast Traveller – ένα από τα κορυφαία ταξιδιωτικά περιοδικά στον κόσμο – καθορίζει, τόσο με βάση τις απόψεις των αναγνωστών του όσο και με τη συντακτική του επιτροπή, τα καλύτερα ξενοδοχεία σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο.

 

 

Αυτή την εβδομάδα, το Conde Naste Traveller ανακοίνωσε τη λίστα του με τα καλύτερα ξενοδοχεία και θέρετρα σε όλο τον κόσμο, όπως ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του περιοδικού και τη συντακτική τους ομάδα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και τη  Βρετανία.

To Eliamos Villas Hotel & Spa κέρδισε τη 2η θέση του καλύτερου ξενοδοχείου στην Ελλάδα, και το πρώτο και καλύτερο resort οποιουδήποτε νησιού, με την πρώτη θέση στην Ελλάδα να πηγαίνει σε ξενοδοχείο στην Αθήνα.

Το βραβείο δημοσιεύθηκε στην ετήσια λίστα κύρους του περιοδικού Conde Nast Traveller.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε αυτή την τιμή να επιβεβαιώσουμε τη θέση του ξενοδοχείου μας ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα και στον κόσμο. Αλλά, το πιο σημαντικό, είμαστε περήφανοι που συμβάλλουμε στην ανάδειξη της Κεφαλλονιάς, παγκοσμίως για τουρισμό υψηλής ποιότητας, ενώ κάνουμε το αδύνατο δυνατό για να διατηρήσουμε τη φυσική ομορφιά, την κληρονομιά και τον πολιτισμό του νησιού. Ελπίζουμε ότι οι αλυσιδωτές θετικές επιπτώσεις αυτού του είδους αναγνώρισης θα βοηθήσουν όλες τις επιχειρήσεις της Κεφαλλονιάς να ευημερήσουν και θα μας δείξουν τι είδους τουρισμό μπορούμε να προσελκύσουμε στο νησί μας. Η κατασκευή και  το άνοιγμα του ξενοδοχείου μας στην Κεφαλλονιά, όπως γνωρίζουν πολλοί από τους συνεργάτες και τους συναδέλφους μας, ήταν μια τεράστια πρόκληση – και με διάφορες δυσκολίες – για εμάς, αλλά η αναγνώριση αυτή την κάνει να αξίζει τον κόπο, και ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες μας που ξέρουν ποιοι είναι», δήλωσε  ο Σπύρος Κορσιάνος, ιδρυτής του Eliamos Villas Hotel & Spa.

Ο Βασίλης Πλαφουντζής, Διευθύνων Σύμβουλος του Eliamos Villas Hotel & Spa στο νησί πρόσθεσε:

«Έχοντας διαχειριστεί ξενοδοχεία σε άλλα εξέχοντα τουριστικά νησιά της Ελλάδας, είμαι πολύ περήφανος για το Eliamos και την υποδοχή του Κεφαλλονίτικου κόσμου. Οι άνθρωποι της Κεφαλλονιάς πρέπει να είναι πολύ περήφανοι και θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους συνεργάτες μας στο νησί για την υποστήριξη και την εξυπηρέτηση που μας παρέχουν, ενώ επιδιώκουμε να ενδυναμώνουμε τις βασικές δομές του  ξενοδοχείου και της εταιρείας μας  και να είμαστε  ένα έργο, για την οποία οι Κεφαλονίτες νιώθουν περήφανοι».

Το Eliamos Villas Hotel & Spa, που άνοιξε τις πόρτες του το Μάιο του 2023, είναι ένα ησυχαστήριο πέντε αστέρων που αποτελείται από 12 βίλες σε ένα όμορφο κτήμα, με εστιατόριο εμπνευσμένο από την περιοχή και τα τοπικά προϊόντα, σπα και υπαίθριο γυμναστήριο ειδικά σχεδιασμένο για pilates.

Αξιοποιώντας τη δύναμη της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας, το Eliamos δίνει τη θέση του σε αυθεντικά αλλά εκλεπτυσμένα πιάτα και είναι περήφανο μέλος του Relais & Châteaux.

Το Eliamos αποπνέει την ιδιωτικότητα και την ηρεμία ενός «χωριού» με βίλες και ταυτόχρονα προσφέρει όλες τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου πέντε αστέρων.

The post Eliamos Villas Hotel & Spa: Σημαντική διάκριση στα Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards 2024 appeared first on etravelnews.gr.