Nova: Ένα βήμα πιο κοντά στην τεχνολογία του μέλλοντος

Η Nova μπαίνει δυναμικά στον κόσμο των smart συσκευών, παρουσιάζοντας τρία νέα προϊόντα που σχεδιάστηκαν για να κάνουν την καθημερινότητα των χρηστών πιο εύκολη και διαδραστική από ποτέ.

Οι νέες συσκευές συνδυάζουν μια σειρά από σύγχρονες δυνατότητες με ένα μοναδικό design, ενώ είναι τόσο εύχρηστες και πρακτικές που αναμένεται να αλλάξουν τα δεδομένα στον κόσμο των smart συσκευών.

5G Pro Phone: Δύναμη και design γίνονται ένα

Το 5G Pro προσφέρει όλα όσα θα θέλαμε από ένα σύγχρονο smartphone. Η εντυπωσιακή κάμερα των 108 MP και η υποστήριξη RAW HDR μας δίνουν τη δυνατότητα να απαθανατίζουμε κάθε στιγμή με εξαιρετική λεπτομέρεια, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ η λειτουργία γρήγορης λήψης μας επιτρέπει να βγάζουμε αυθόρμητες φωτογραφίες με ασύλληπτη ταχύτητα. Με χωρητικότητα 256GB και μνήμη RAM 6GB, μπορούμε να αποθηκεύσουμε χιλιάδες φωτογραφίες και video, διατηρώντας τις αγαπημένες μας στιγμές αναλλοίωτες στο χρόνο.

Παράλληλα, η τεχνολογία “Live Island” του 5G Pro μας δίνει όλες τις ενημερώσεις που χρειαζόμαστε, σε πραγματικό χρόνο. Μας ειδοποιεί για εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει πληροφορίες σχετικά με το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, τόσο του κινητού τηλεφώνου, όσο κάθε συνδεδεμένης σε αυτό συσκευής. Τέλος, υποστηρίζει τεχνολογία eSIM, προσφέροντας απόλυτη ασφάλεια στη διαχείριση δεδομένων.

Buds: Άνεση και ήχος με ασύγκριτη διάρκεια

Η διαδικασία σύνδεσης των ακουστικών με το κινητό πραγματοποιείται πιο εύκολα από ποτέ, με την εμπειρία της μουσικής να γίνεται ακόμα πιο απολαυστική. Τα Buds της Nova προσφέρουν μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, χάρη στην οποία μπορούμε να ακούμε την αγαπημένη μας μουσική για ώρες, χωρίς διάλειμμα για φόρτιση.

Με τον εργονομικό τους σχεδιασμό, τα Buds προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό ανάμεσα στην απόλυτη άνεση και τον καθαρό ήχο, επιτρέποντάς μας να απολαμβάνουμε ανενόχλητοι όλα τα αγαπημένα μας κομμάτια για ώρες!

Kids Watch: Ένα ρολόι που δίνει στους γονείς ασφάλεια, έλεγχο και επαφή με τα παιδιά τους.

Με τη χρήση GPS υψηλής ακρίβειας, μπορούμε να είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι οι μικροί μας φίλοι παίζουν με ασφάλεια, ανά πάσα στιγμή. Η αυτονομία της μπαταρίας ξεπερνά τις 100 ώρες, γεγονός που καθιστά το Kids Watch έναν πολύτιμο σύντροφο στις καθημερινές τους περιπέτειες. Οι ενημερώσεις τοποθεσίας που λαμβάνουμε μέσω Google Maps, είναι προσβάσιμες σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντάς μας να εντοπίσουμε την ακριβή τοποθεσία των ανήλικων χρηστών.

Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία eSIM, το Kids Watch μας δίνει τη δυνατότητα να στείλουμε στα παιδιά μας ηχητικά μηνύματα, αλλά και να κάνουμε video κλήση μαζί τους μέσω της εμπρόσθιας κάμερας. Ταυτόχρονα, η χρήση της eSIM είναι μακράν πιο απλή από τη φυσική κάρτα SIM, γεγονός που καθιστά στο Kids Watch ένα εύχρηστο εργαλείο για κάθε παιδί.

Περισσότερες πληροφορίες, όροι και προϋποθέσεις στο nova.gr

 

To άρθρο Nova: Ένα βήμα πιο κοντά στην τεχνολογία του μέλλοντος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .