O Mακελελέ γεύτηκε την πρώτη του νίκη

Την πρώτη του νίκη επί εποχής Μακελελέ πανηγύρισε ο Αστέρας Aktor, που για την έβδομη αγωνιστική της Super League επικράτησε στη Λεωφόρο με 3-1 της Athens Kallithea η οποία παραμένει χωρίς τρίποντο στο πρωτάθλημα. Ο Μπαρτόλο στο 19′ με άψογο τελείωμα έκανε το 0-1 και στο 28′ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μουτίνιο για μαρκάρισμα πάνω στον Μπαρτόλο. Παρ’ όλα αυτά, η Athens Kallithea ισοφάρισε σε 1-1 στο 45′ με πέναλτι του Τζιάνι, αλλά στο δεύτερο μέρος δεν άντεξε. Ο Μπιγέ στο ντεμπούτο του έκανε ασίστ για τον Καλτσά που στο 72′ έγραψε το 1-2 και πέντε λεπτά αργότερα έπειτα από γύρισμα του Μπαρτόλο ο Μακέντα, που επίσης έκανε ντεμπούτο, πλάσαρε για το 1-3 σε ένα γνώριμο για εκείνον γήπεδο. Ικανοποιημένος από τη νίκη εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Μακελελέ, που τόνισε πως «χρειαζόμαστε χρόνο για να εξελιχθούμε και να βρούμε την ισορροπία μας», ενώ ο Ντονάτι στάθηκε στην αποβολή σημειώνοντας ότι «είναι δύσκολο να παίζουμε 70 λεπτά με παίκτη λιγότερο».

Athens Kallithea (Ντονάτι): Μπερναμπέ, Ισιμάτ-Μιρίν, Μότοκ, Ματίγιεβιτς (46′ Τσιβελεκίδης), Μανθάτης (78′ Ντεμέτριους), Σοΐρι, Ντιμπά, Ματίγια (65′ Μορ), Τζιάνι (78′ Βαλμπουενά), Μουτίνιο, Βασιλόγιαννης (78′ Λουκίνας).

Aστέρας Aktor (Μακελελέ): Τσιντώτας, Ντέλι, Καστάνιο (67′ Τριανταφυλλόπουλος), Αλάγκμπε (62′ Γκος), Χουχούμης, Αλχο, Γιαμπλόνσκι, Μούμο (59′ Καλτσάς), Μπαρτόλο, Ανταμ (59′ Μακέντα), Ρεγκίς (67′ Μπιγέ).

Σ.Χ.