Tο πρόγραμμα επιτάχυνσης CapsuleT στην Κέρκυρα

Το πρόγραμμα επιτάχυνσης του CapsuleT Accelerator, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΞΕΕ), επέλεξε το νησί της Κέρκυρας για ένα σημαντικό on-site visit, το οποίο συνδύασε με επιτυχία τη γνώση & το networking.

Ο ξενοδοχειακός όμιλος Voulgaris Hospitality Group (Kontokali Bay Resort & Spa, Aeolos Beach Resort και The Olivar Suites), είχε την ευκαιρία να φιλοξενήσει στο Aeolos Beach Resort, την αποστολή του CapsuleT, αποτελούμενη από επιτυχημένες startups και στελέχη του CapsuleT.

 

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο Rox του ξενοδοχείου Cooks Club, με θέμα «Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό».

Η εναρκτήρια ομιλία έγινε από τον CEO του Voulgaris Hospitality Group και Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας, Μπάμπη Βούλγαρη, ο οποίος τόνισε τη σημασία της τεχνολογικής καινοτομίας για την αναβάθμιση των υπηρεσιών φιλοξενίας και την ενίσχυση του τουρισμού στην Κέρκυρα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι ομάδες του CapsuleT παρουσίασαν τις καινοτόμες λύσεις τους, απαντώντας σε καίρια ερωτήματα που αφορούν τις νέες τάσεις στον τουριστικό κλάδο.

Το πάνελ περιλάμβανε λύσεις που κυμαίνονται από τεχνολογίες διαχείρισης τουριστικών μονάδων έως έξυπνες εφαρμογές που προσφέρουν βελτιωμένες υπηρεσίες στους ταξιδιώτες.

Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με ένα networking session, όπου startups, τοπικοί φορείς και επαγγελματίες του κλάδου συζήτησαν για τις τεχνολογικές εφαρμογές που μπορούν να ενισχύσουν το τουριστικό προϊόν και να συμβάλουν στην αειφόρο ανάπτυξη της Κέρκυρας.

The post Tο πρόγραμμα επιτάχυνσης CapsuleT στην Κέρκυρα appeared first on etravelnews.gr.