Women Leading Economic Growth and Sustainable Development

Στο πλαίσιο της συνδιοργάνωσης με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ) του Women Economic Forum Greece (WEFGreece) 2024, που θα λάβει χώρα στις 22 & 23 Οκτωβρίου 2024, στην Αθήνα, στο Ευγενίδειο Ίδρυμα με κεντρικό θέμα: ” Women Leading Economic Growth and Sustainable Development”, σας διαβιβάζω την Πρόσκληση.

Επίσης στους συνδέσμους που ακολουθούν θα βρείτε :

Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στo Women’s Economic Forum (WEF Greece) με κεντρικό θέμα:”Women Leading Economic Growth and Sustainable Development” το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Ευγενίδου στις 22-23 Οκτωβρίου 2024.Σκοπός του Forum είναι η ανάδειξη και ενίσχυση του ηγετικού ρόλου των γυναικών σε σχέση με τα καίρια θέματα της οικονομίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.Μην χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε και να έρθετε σε επαφή με γυναίκες ηγέτες στους κλάδους ενασχόλησής τους και να συμμετάσχετε σε ουσιαστικές συζητήσεις.
Η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής,
Κα. Φωτεινή Δημοπούλου, Επιχειρηματίας, Πρόεδρος του WICCI GR
Η πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής,
Κα. Αντωνία Μοροπούλου, Ομότιμη Καθηγήτρια του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου,
Α’ Αντιπρόεδρος ΔΕ του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος,
Μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Ο πρόεδρος της Τιμητικής Επιτροπής,
Κος Ιωάννης Χρυσουλάκης, Ομότιμος Καθηγητής
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Το WEF είναι ένας μη κερδοσκοπικός Διεθνής Οργανισμός, με στόχο την ανάδειξη και ενίσχυση του ηγετικού ρόλου των γυναικών σε σχέση με τα καίρια θέματα της οικονομίας και της βιώσιμης ανάπτυξης. Από το 2015 έχει διοργανώσει πάνω από 120 εκδηλώσεις παγκοσμίως σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Αυστραλία, το Μεξικό, η Ινδία και πολλές άλλες περιοχές της Ευρώπης. Το φετινό φόρουμ θα συγκεντρώσει γυναίκες ηγέτες, επαγγελματίες, επιχειρηματίες και επιστήμονες υψηλού κύρους από διάφορους τομείς από όλο τον κόσμο. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πάνελ συζητήσεων, keynote ομιλίες και να συμμετάσχουν σε συνεδρίες ανταλλαγής γνώσεων, εμπειριών και δικτύωσης. Στον σύνδεσμο που ακολουθεί  μπορείτε να περιηγηθείτε στον διαδικτυακό τόπο του WEF Greece και να δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης. https://wefgreece.com/schedule.php

Επίσημη γλώσσα του WEF είναι η Αγγλική.  Επίσης σας παραθέτουμε τους ηλεκτρονικούς συνδέσμους για το live streaming των δύο ημερών : Day 1 https://youtube.com/live/bonsYkKJZI8 (https://youtube.com/live/bonsYkKJZI8) Day 2 https://youtube.com/live/hirafSbSvuo (https://youtube.com/live/hirafSbSvuo)

https://wefgreece.com/wef_invitation-support.html