![](https://www.tanea.gr/wp-content/uploads/2025/02/5908724678661358894_121-1024x702-1-300x206.jpg)
Την Κυριακή το απόγευμα ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η σύζυγός του Αλεξάνδρα Νίκα ήρθαν αντιμέτωποι με ένα δυσάρεστο γεγονός. Η σύντροφος του τραγουδιστή έκανε βόλτα στο Κολωνάκι μαζί με το μωρό τους, όταν διασχίζοντας την Πατριάρχου Ιωακείμ, παρασύρθηκε από ένα αυτοκίνητο μάρκας Bentley.
Σε συνέχεια του συμβάντος ο πατέρας του τραγουδιστή, Βασίλης Αργυρός, μίλησε στη εκπομπή Buongiorno με σκοπό να ενημερώσει για την κατάσταση της υγείας της Αλεξάνδρας Νίκα.
Η Αλεξάνδρα Νίκα έπεσε και σύρθηκε στην άσφαλτο και τραυματίστηκε ελαφρά.
Σύμφωνα με τον πατέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού όμως η γυναίκα είναι καλά και ότι δεν έχει χτυπήσει. Σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν την ώρα που την παρέσυρε το αυτοκίνητο ήταν με τον μάρσιππο ή με το καρότσι, δεδομένου πως συνόδευε το μόλις λίγων μηνών παιδί της, ο Βασίλης Αργυρός είπε: «Μάλλον με τον μάρσιππο», ενώ παραδέχτηκε πως, ως είναι λογικό, αυτή τρόμαξε.
Τι συνέβη την Κυριακή
Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 18.30 με τον οδηγό του υπερπολυτελούς οχήματος, αντί να σταματήσει και να βοηθήσει την Αλεξάνδρα Νίκα, να πατάει γκάζι και να εγκαταλείπει το σημείο.
Η σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού, παρά το γεγονός ότι έπεσε και σύρθηκε στην άσφαλτο, τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ μέσα σε όλη αυτή την αναστάτωση κατάφερε να συγκρατήσει τις πινακίδες του αυτοκινήτου.
Αμέσως τηλεφώνησε στην Τροχαία, καταγγέλλοντας το συμβάν, με τις Αρχές να αναζητούν τον ασυνείδητο οδηγό.