Τα ξημερώματα της Κυριακής, οι δείκτες των ρολογιών στην Ελλάδα θα πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα μπροστά, δηλαδή από 03:00 π.μ. σε 04:00 π.μ.
Έτσι από την Κυριακή η διαφορά μας με την Ελλάδα θ είναι οκτώ ώρες (μπροστά η Αυστραλία) αντί εννέα ώρες που είναι σήμερα.
Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή 30 Μαρτίου λήγει η εφαρμογή του μέτρου της χειμερινής ώρας, σύμφωνα με την οδηγία 2000/84 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης της 19ης Ιανουαρίου 2001, σχετικά με τις διατάξεις για τη χειμερινή ώρα.
Στην Αυστραλία επιστρέφουμε στη χειμερινή ώρα την Κυριακή 6 Απριλίου, όταν οι δείκτες των ρολογιών θα γυρίσουν μια ώρα πίσω και η διαφορά μας με την Ελλάδα θα περιοριστεί στις επτά ώρες.
The post Αλλάζει την Κυριακή η ώρα στην Ελλάδα appeared first on ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.