Στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και στις καταθέσεις γνωστών ηθοποιών ως μαρτύρων, αναφέρθηκε η Βάσια Τριφύλλη στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».
«Τον Πέτρο Φιλιππίδη τον αγαπώ πολύ, μη με βρίσετε», είπε αρχικά η Βάσια Τριφύλλη στη σημερινή (31.03.2025) εκπομπή του Alpha.
«Έχει τόσο πολύ ταλέντο, που ο Θεός δεν το ζύγισε καν, του τα έδωσε όλα. Τώρα αν έχει κάποια θέματα δικά του, δεν ξέρω. Δεν έχουμε κάνει παρέα. Και η Εβελίνα Παπούλια όμως είναι μία πολύ όμορφη κοπέλα, δεν μπορείς να της αντισταθείς, κάτι πρέπει να της δείξεις», συνέχισε η ηθοποιός.
«Με τον Πέτρο έχουμε συνυπάρξει στο καμαρίνι στο Δελφινάριο, δεν είχα βιώσει ποτέ άσχημη συμπεριφορά από εκείνον. Οπωσδήποτε πρέπει να επιστρέψει στο θέατρο, έχει ήδη λείψει πάρα πολύ.
Είναι ερωτικός ίσως και αχαλίνωτος. Θα τον φυλακίσουμε τώρα επειδή βρέθηκε ένας τέτοιος άντρας; Εννοείται πως θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του», συμπλήρωσε.
Η ηθοποιός ερωτηθείσα για το αν της λείπει η τηλεόραση και για την πολύχρονη απουσία της, είπε: «Η τηλεόραση μου λείπει. Δεν νομίζω ότι με έκοψαν για τα χρόνια μου αλλά για την ετοιμολογία μου. Δεν μαζεύομαι».
To άρθρο Βάσια Τριφύλλη: Απίστευτη δήλωση για Πέτρο Φιλιππίδη – «Η Εβελίνα Παπούλια είναι πολύ όμορφη, κάτι πρέπει να της δείξεις» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .