Βασίλης Καλογήρου: Συγκινεί η μητέρα του

Συγκινητικό μήνυμα για τον Βασίλη Καλογήρου, με αφορμή τα γενέθλιά του, έστειλε η μητέρα του Σοφία μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Σοφία Καλογήρου ανήρτησε φωτογραφίες μαζί με τον Βασίλη, υπογραμμίζοντας πως «τέτοιες μέρες του Μάρτη του ’85 , ως δώρο ανεκτίμητο που μας έστειλε ο Θεός, σε κράτησα στην αγκαλιά μου για πρώτη φορά».

Τόνισε επίσης πως «τώρα είσαι στην πιο γλυκιά αγκαλιά, στην αγκαλιά της Μάνας, της Μεγάλης Μάνας, της Παναγίας μας, τη ΜΑΝΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Κι αυτό γλυκαίνει και γαληνεύει το πόνο της καρδιάς μου που την διαπερνάει η ρομφαία της απουσίας σου».

Όσα ανέφερε η Σοφία Καλογήρου:

«Τέτοιες μέρες του Μάρτη του ’85 , ως δώρο ανεκτίμητο που μας έστειλε ο Θεός, σε κράτησα στην αγκαλιά μου για πρώτη φορά.

Αυτό το υπέροχο δώρο πριν συμπληρωθούν σαράντα χρόνια, ο Κύριος θέλησε να το στείλει σε άλλη ουράνια αγκαλιά, εκεί που αλλιώς τα μετράνε τα χρόνια.

Δοξασμένο το Όνομά Του!

Κύριος έδωκε, Κύριος αφείλετο..

«Ο Θεός λάθη δεν κάνει,» και » με το Θεό δεν τσακωνόμαστε», μας έλεγε ο Άγιος Γέροντας μας π. Κύριλλος, Βασίλη μου.

Και τώρα είσαι στην πιο γλυκιά αγκαλιά, στην αγκαλιά της Μάνας, της Μεγάλης Μάνας, της Παναγίας μας, τη ΜΑΝΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Κι αυτό γλυκαίνει και γαληνεύει το πόνο της καρδιάς μου που την διαπερνάει η ρομφαία της απουσίας σου.

Γιατί ξέρω ότι εκεί, σ’ αυτή την ουράνια αγκαλιά, βρίσκεται ό,τι καλύτερο, ό,τι σπουδαιότερο, ό,τι ωραιότερο και στοργικό χάδι υπάρχει.

Σ’ ευχαριστώ Παναγία μου για την άνωθεν παρηγοριά και συγχώρα με που σε στιγμές ανθρώπινης αδυναμίας, δεν μπορώ να συγκρατήσω τα δάκρυά μου».