Εργασίες την Τρίτη στον αυτοκινητόδρομο Αστρομερίτη – Ευρύχου. Διακοπή κυκλοφορίας

Εργασίες την Τρίτη στον αυτοκινητόδρομο Αστρομερίτη – Ευρύχου την Τρίτη – Η ανακοίνωση των Δημοσίων Έργων για την διακοπή της κυκλοφορίας

Ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας στον υπεραστικό δρόμο Λευκωσίας – Τροόδους, στην περιοχή Ατσά, παρά το χωριό Κουτραφά, λόγω εργασιών θα γίνεται την Τρίτη, 18 Μαρτίου, μεταξύ των ωρών 13:00 – 13:30, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Οδικών Έργων.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι, «το Γραφείο Μηχανικού Έργου του Αυτοκινητόδρομου Αστρομερίτη – Ευρύχου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την Τρίτη, 18/3/2025, μεταξύ των ωρών 13:00 – 13:30, θα γίνεται ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορία ςστον υπεραστικό δρόμο Λευκωσίας – Τροόδους, στην περιοχή Ατσά, παρά το χωριό Κουτραφά, λόγω εργασιών».

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την προσωρινή ταλαιπωρία λόγω των εργασιών που θα βοηθήσουν στη βελτίωση των υποδομών και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση, τις πρόνοιες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.