Απάντηση στη νέα ανάρτηση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου για τον Αλέξη Κούγια έδωσε ο γιος του, Χρίστος, ο οποίος θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη θα προσφύγει εναντίον του Γρηγόρη Βαλλιανάτου με αφορμή τις αναρτήσεις που έκανε στα social media για τον Αλέξη Κούγια.
Λίγες ώρες μετά την κηδεία του Αλέξη Κούγια, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος πραγματοποίησε νέα ανάρτηση με την οποία δεν ανασκευάζει τα όσα έγραψε για τον ποινικολόγο που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών στις 28 Φεβρουαρίου 2023.
«Αξιότιμε κύριε Γρηγόρη, σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τα καλά σας λόγια αυτές τις ημέρες. Φαίνεστε πραγματικά αξιόλογος άνθρωπος. Χωρίς να θέλω να γίνομαι επιθετικός, δεδομένης της κατάστασης όπως είπα, έχω ηθική υποχρέωση απέναντι στον πατέρα μου και στην αδελφή μου να τους προστατεύσω. Απαντώντας στα όμορφα λόγια σας, σας ενημερώνω ότι πράγματι θα τα ξαναπούμε δια της νόμιμης οδού συντομότερα από τα εννιάμερα», έγραψε ο γιος του Αλέξη Κούγια στην ανάρτησή του.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ
«Πληκτρολογήστε τα δυο ονόματά μας (google, youtube) και θα δείτε αναρτημένα βίντεο με αυτά που ανταλλάξαμε τα τελευταία είκοσι χρόνια. Δημόσια και δυνατά».
«Με τους συγγενείς των νεκρών, όπως θυμηθήκαμε με τα Τέμπη (εκτός από την ΝΔ που άργησε πολύ να το καταλάβει), δεν αντιδικούμε. Μετά τα εννιάμερα τα ξαναλέμε».
«Kαλός ποινικολόγος είναι ο νεκρός ποινικολόγος. (Ήταν, διορθώνω). Θερμά συλλυπητήρια στους αγαπημένους του. (Εννοώ και τις αγαπημένες του)», ανέφερε η αρχική ανάρτηση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου που έκανε τον Χρήστο Κούγια να απαντήσει.
Όλα αυτά μια μέρα μετά την κηδεία του Αλέξη Κούγια και τις σπαρακτικές εικόνες που εκτυλίχθηκαν στην Παναγία Φανερωμένη στη Βουλιαγμένη.
The post Με μήνυση απειλεί τον Βαλλιανάτο ο γιος του Κούγια appeared first on ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.