Οσο περισσότερο η Χαμάς συνεχίσει την άρνησή της να απελευθερώσει τους ομήρους μας, τόσο ισχυρότερη θα είναι η καταστολή που ασκούμε, είπε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίμν Νετανιάχου προειδοποίησε για ενίσχυση της πίεσης στην Λωρίδα της Γάζας και επανέλαβε τις απειλές για κατάληψη εδαφών, εάν η Χαμάς δεν απελευθερώσει τους ομήρους που εξακολουθεί να κρατά.
«Οσο περισσότερο η Χαμάς συνεχίσει την άρνησή της να απελευθερώσει τους ομήρους μας, τόσο ισχυρότερη θα είναι η καταστολή που ασκούμε», δήλωσε ο Νετανιάχου ενώπιον του κοινοβουλίου, όπου η τοποθέτησή του διακοπτόταν από φωνές μελών της αντιπολίτευσης.
«Το δηλώνω στην Χαμάς: αυτό περιλαμβάνει την κατάληψη εδαφών και περιλαμβάνει και άλλα μέτρα, για τα οποία δεν θα μπω εδώ σε λεπτομέρειες», είπε.
🚨#BREAKING: Netanyahu in the Knesset:
“The fighting in Gaza continues. The more Hamas persists in its refusal to release our hostages,the more pressure we will exert on it. I say to Hamas: This includes control of the territories, and other matters that i will not detail here.” pic.twitter.com/0TcDqZ92wd
— 👑 SHAIKH 👑 (@azharfru1) March 26, 2025