Νέο τραγούδι κυκλοφόρησε ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος διάλεξε έναν…ιδιαίτερο τρόπο για να το τραγουδήσει στα social media.
Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε σε χιονοδρομικό κέντρο, όπου διασκέδασε περνώντας στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης και κάνοντας σκι. Ο Σάκης Ρουβάς, λίγο πριν αρχίσει της εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο στην Θεσσαλονίκη μαζί με τις Λένα Ζευγαρά και Ανδρομάχη, αποφάσισε να κάνει μία σύντομη εξόρμηση.
Ο σταρ δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου κάνει σκι ερμηνεύοντας το κομμάτι, «Κόντρα πάω» το οποίο έχει ήδη σημειώσει επιτυχία.
Μάλιστα, έδειξε και το ταλέντο του στα χειμερινά σπορ καθώς την ώρα που έκανε σκι, τραβούσε βίντεο με το κινητό του.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas)
Ο Σάκης Ρουβάς είναι αρκετά ενεργός στα social media και συχνά μοιράζεται με τους followers του στιγμές από την καθημερινότητά του.
To άρθρο Ο Σάκης Ρουβάς κάνει σκι και τραγουδάει: «Κόντρα πάω ακόμα και στο χιόνι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .