Πώς μπορεί να πάρει και μαθηματικά το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός στην Τούμπα

Ο Ολυμπιακός νίκησε 4-2 τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για την πρώτη αγωνιστική των playoffs της Superleague, την ώρα που στο ματς της Opap Arena, η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ, με ανατροπή (2-3).

Κάπως έτσι, οι Πειραιώτες είναι στην πρώτη θέση με 63 βαθμούς και στο +10 από τη δεύτερη Ένωση, που έμεινε στους 53 και πλέον υπάρχει η πιθανότητα να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος, από την επόμενη κιόλας αγωνιστική.

Τι θέλει ο Ολυμπιακός για να κατακτήση το πρωτάθλημα από τη 2η αγωνιστική των playoffs της Superleague

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (6/4, 19:30) και παράλληλα η ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (06/04, 21:30). Αν λοιπόν οι Πειραιώτες νικήσουν στη Θεσσαλονίκη και η Ένωση ηττηθεί, τότε και μαθηματικά η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα κατακτήσει τη φετινή Superleague. Έτσι, η διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΚ (και τον Παναθηναϊκό) θα είναι στο +13, με τέσσερα ματς να απομένουν.

Η βαθμολογία:

Η επόμενη (2η) αγωνιστική:

Κυριακή 6 Απριλίου

19:30 ΠΑΟΚ–Ολυμπιακός

21:30 Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα των πλέι οφ:

3η αγωνιστική – Κυριακή 13 Απριλίου

19:00 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

21:00 Ολυμπιακός–ΑΕΚ

4η αγωνιστική – Κυριακή 27 Απριλίου

20:00 ΑΕΚ – Ολυμπιακός

20:00 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

5η αγωνιστική – Κυριακή 4 Μαΐου

20:00 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

20:00 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

6η αγωνιστική – Κυριακή 11 Μαΐου

20:00 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

20:00 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ