Ανδρέας Μικρούτσικος: «Τα λεφτά εξανεμίστηκαν όπως εξανεμίστηκαν και οι φίλοι μου, δεν είχα ούτε ένα ευρώ»

Ανδρέας Μικρούτσικος

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε ανοιχτά για την οικονομική του περιπέτεια, την αποχή από την τηλεόραση για χρόνια και τη μοναδική σχέση που είχε με τον αδερφό του. Καλεσμένος του Μάνου Νιφλή στην εκπομπή «Στιγμές» στο ΟΝΕ το βράδυ της Δευτέρας (28-04-2025) επιχείρησε να ξετυλίξει το κουβάρι της ζωής του. Τόνισε ότι δεν μετάνιωσε για τα λάθη που έκανε, διότι αυτά προήλθαν από την ιδιοσυγκρασία του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ρωτήθηκε για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε και δεν αρνήθηκε να απαντήσει. «Τα λεφτά εξανεμίστηκαν, όπως εξανεμίστηκαν κι οι φίλοι μου, γιατί εγώ ήμουν πάντα της άποψης να περνώ με τους φίλους μου καλά» είπε αρχικά ο παρουσιαστής. 

«Είναι τα πιο καλώς ξοδεμένα χρήματα, όλα τα άλλα μου τα πήραν οι τράπεζες. Είναι από μια ανοησία που έκανα να βοηθήσω κάποιους φίλους που ήθελαν βοήθεια. Εξέπεμψα ένα μήνυμα ότι είμαι μια χαρά, δεν έχω να προσάψω σε κανέναν τίποτα, ήθελα κι αποφάσισα αυτόν τον τρόπο… 

Κάποιοι που έπρεπε να πάρουν δεν πήραν, εκεί ξεχώρισε η ήρα από το στάρι», είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός παρουσιαστής.

Για τη σχέση με τον αδερφό του ανέφερε: «Ο Θάνος με προστάτευε από τότε που βγήκα. Δηλαδή, να φανταστείς – έχοντας μια διαφορά πέντε χρόνων – ο Θάνος έλεγε τη μάνα μου “μπεμπέκα”, όπως τη φώναζαν οι φίλοι, το κανονικό της όνομα ήταν Κωνσταντίνα».

«Όταν ήταν να γεννηθώ, επειδή τότε οι μεσοαστικές οικογένειες γεννούσαν στο σπίτι, ο αδελφός μου ανοίγει με ύφος την πόρτα και της λέει: “Μπεμπέκα, τώρα που θα βγει ο μικρός, έχω αποφασίσει να μην σε λέω Μπεμπέκα για να μην το ακούει και παίρνει ο μικρός αέρα. Θα σε λέω μαμά, εντάξει μπεμπέκα; Ναι, του λέει η μάνα μας».

Αναφερόμενος στην στήριξη από τον αδελφό του όταν προέκυψαν οι οικονομικές δυσκολίες του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε: «Εμφανίστηκε ο Θάνος και μου είπε ούτε θα ιδρώσει το αυτί σου, θα σε έχω εγώ εδώ πέρα στην πένα. Θα έκανες το ίδιο; Του λέω, τι με ρωτάς τώρα δεν το ξέρεις; Θα κάνω κι εγώ το ίδιο μου είπε, είσαι μέλος της οικογένειας. Εγώ δεν είχα ούτε ένα ευρώ να ζήσω. Και τα ανέλαβε όλα ο Θάνος, εκτός από του 203 τελευταίος μήνες που και ο ίδιος είχε πτωχεύσει. Όταν πέθανε ο Θάνος, δεν είχα ρεύμα, δεν είχα νερό, δεν είχα λεφτά».

 

To άρθρο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Τα λεφτά εξανεμίστηκαν όπως εξανεμίστηκαν και οι φίλοι μου, δεν είχα ούτε ένα ευρώ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .