Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου διανυκτέρευσαν σε νοσοκομείο καθώς η κόρης τους κρύωσε και έπρεπε να παραμείνει κοντά στους γιατρούς. Η παρουσιάστρια προχώρησε σε αναρτήσεις στο Instagram για να ευχαριστήσει όλους εκείνους που θέλησαν να ευχηθούν «περαστικά» και κουράγιο στους γονείς.
Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου, παρέμειναν δίπλα στην κόρη τους Μελίτα – Δήμητρα, εν αναμονή των αποτελεσμάτων των ιατρικών εξετάσεων που έκανε για τη διάγνωση του προβλήματος.
Την αποκάλυψη έκανε η παρουσιάστρια του Breakfast@Star μέσα από ένα Instagram story που κοινοποίησε, στο οποίο φαινόταν η κόρη της σε κρεβάτι νοσοκομειακού δωματίου.
Αργότερα, η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο ευχαριστούσε το διαδικτυακό της κοινό για τις ευχές που έστειλε για την μικρή Μελίτα -Δήμητρα, ενημερώνοντας ότι το βράδυ της Παρασκευής (25-04-2025) ήταν δύσκολο για την οικογένειά της.
«Ανεβάζει πυρετό, είναι λίγο περίεργα, έχει εξουθενωθεί. Έχει ταλαιπωρηθεί, το βράδυ ήταν δύσκολο, δεν κοιμήθηκε καλά. Τώρα θέλει ξεκούραση. Σας στέλνει τα φιλιά της! Η ψυχούλα μου δεν παραπονιέται καθόλου» ανέφερε σε βίντεο της η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του Breakfast@Star.
«Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον. Λογικά θα μείνουμε και σήμερα μέσα αλλά ήρθαμε εγκαίρως στο νοσοκομείο» έγραψε, επίσης η Ελένη Χατζίδου.
Στο πλευρό μάνας και κόρης βρίσκεται από την πρώτη στιγμή και ο Ετεοκλής Παύλου. Οι θεράποντες γιατροί έχουν υποβάλει την μικρή σε μια σειρά ιατρικών εξετάσεων και από τα αποτελέσματα θα εξαρτηθεί και η αγωγή που θα ακολουθήσει η Μελίτα – Δήμητρα.
To άρθρο Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου στο νοσοκομείο με την κόρη τους – «Το παιδί ανεβάζει πυρετό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .