Θρήνος και θλίψη για τον θάνατο του 22χρονου στη Λευκωσία – Έπεσε πάσσαλος επάνω του κατά τη διάρκεια ετοιμασίας της λαμπρατζιάς
Ο Δήμαρχος, η Αντιδήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και το προσωπικό του Δήμου Στροβόλου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του 22χρονου που τόσο άδικα έχασε τη ζωή του ανήμερα Μεγάλου Σαββάτου.
Σε ανακοίνωση του ο Δήμος αναφέρει ότι ο αδικοχαμένος 22χρονος βρισκόταν στο Συνοικισμό Στρόβολος ΙΙ, κατά τη διάρκεια προετοιμασιών για λαμπρατζιά και καταπλακώθηκε από ξύλινο πάσσαλο, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.
«Για ακόμα μια φορά απευθύνεται έκκληση για σύνεση και υπευθυνότητα, με σκοπό την αποτροπή παρόμοιων τραγικών περιστατικών, τα οποία αμαυρώνουν αυτές τις άγιες ημέρες του Πάσχα».
Λόγω του θλιβερού αυτού γεγονότος, όπως σημειώνει, ο Δήμος Στροβόλου ακυρώνει όλες τις πασχαλινές εορταστικές εκδηλώσεις. «Αιωνία ας είναι η μνήμη του. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια», καταλήγει η ανακοίνωση.
Το άρθρο Μετά την τραγωδία… Ακυρώνει όλες τις πασχαλινές εκδηλώσεις ο Δήμος Στροβόλου εμφανίστηκε πρώτα στο Cyprus Times.