«Στο The Chase με ερώτησαν εάν θέλω να δοκιμάσω έναν άλλο ρόλο», είπε «το Βουνό» της εκπομπής, Βασίλης Φασιάς.
Τον Βασίλη Φασιά υποδέχτηκε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή Buongiorno την Τετάρτη (14.05.2025). Το «Βουνό» του The Chase μεταξύ άλλων, μίλησε για τη ζωή του, τη σύζυγό του και τα παιδιά του, αλλά και για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι γνώσεων.
«Το διάβασμα είναι βίωμα. Είχα ανέκαθεν την τάση να διαβάζω και να μαθαίνω πράγματα. Γεννήθηκα στην Μυτιλήνη αλλά μεγάλωσα στην Αθήνα, ο μπαμπάς μου ήταν στρατιωτικός. Δεν ήμουν τόσο “κλεισμένος” ως παιδί αλλά μου άρεσε να ξεφυλλίζω περιοδικά και εφημερίδες. Είμαστε 4 αδέρφια. Ανέκαθεν δεν τέθηκε το θέμα του επαγγελματικού προσδιορισμού», είπε αρχικά ο Βασίλης Φασιάς.
Για την συμμετοχή του στο The Chase και για την τηλεόραση ανέφερε: «Στην αρχή στην δουλειά δεν είχα πει τίποτα, μόνο σε πολύ κοντινούς μου. Είχα πάει σε άλλα δύο τηλεπαιχνίδια. Πήγαινα για την εμπειρία και όχι τόσο για το οικονομικό κίνητρο.
Για μένα το κέρδος έχει διάφορες έννοιες δεν είναι πάντα μόνο το οικονομικό. Ανέκαθεν μου άρεσε και παρακολουθούσα τηλεόραση. Είχα δηλώσει να πάω ως παίχτης στο Chase και με ερώτησαν εάν θέλω να δοκιμάσω έναν άλλο ρόλο. Μου αρέσει ο ελληνικός κινηματογράφος, έχω δει όλες τις ταινίες. Θα ήθελα να παίξω με όλους τους Chasers».
Τέλος, ο Βασίλης Φασιάς μίλησε και για τη σύζυγό του αλλά και τον ρόλο τους ως πατέρας, αναφέροντας: «Τώρα έχουμε επικεντρωθεί στην ανατροφή των παιδιών μας, γι’ αυτό με ζορίζουν κάποια πράγματα σε σχέση με το πανεπιστήμιο και την Σχολή μου. Έχω πει πως θα δώσω πανελλαδικές με τα παιδιά
To άρθρο Βασίλης Φασκιάς για τον ρόλο του «Βουνού» στο The Chase: «Είχα δηλώσει να πάω ως παίχτης» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .