Διπλωματικό θρίλερ για την Ουκρανία – Ο Λαβρόφ δεν θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη
Στον «αέρα» φαίνεται πως είναι τελικά οι επικείμενες συνομιλίες μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας στην Κωνσταντινούπολη, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της ρωσικής εφημερίδας Kommersant, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, δεν θα συμμετάσχει στις διαβουλεύσεις.
- DW: Θα κριθεί το μέλλον της Ουκρανίας στην Τουρκία;
- Ρούμπιο και Λαβρόφ «κλειδώνουν» παρουσία στις συνομιλίες για την Ουκρανία – «Καρφιά» από Ζελένσκι
Τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς από ώρα σε ώρα όσον αφορά τις κρίσιμες συνομιλίες μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας στις Κωνσταντινούπολη που αναμένεται να πραγματοποιηθούν αύριο (15/05), με την κατάσταση να είναι εντελώς ρευστή για το τι μέλλει γενέσθαι.
Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει νέα ανατροπή καθώς οι ώρες περνούν αλλά και απροσδόκητες εκπλήξεις, καθώς για την ώρα τίποτα δεν είναι σίγουρο, ενώ ακόμα και ο τόπος ή ο χρόνος των συνομιλιών μπορεί να αλλάξει εκ νέου.
Πηγή: cnn.gr
Το άρθρο Διπλωματικό θρίλερ για Ουκρανία, ο Λαβρόφ δεν πάει Κωνσταντινούπολη εμφανίστηκε πρώτα στο Cyprus Times.