Με ποσοστό 31,3% ο Μαντί Καμαρά αναδείχθηκε MVP του ΠΑΟΚ στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, στη σχετική ψηφοφορία της Super League. Ο αφρικανός χαφ άφησε πίσω του με 26,5% τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ενώ τρίτος ήρθε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με 16,8 %. Αν μη τι άλλο, το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης ψηφοφορίας αποτυπώνει την πραγματικότητα αφού ο Καμαρά ήταν αυτός που ξεχώρισε πέρα από κάθε άλλον. Ηταν μακράν η κορυφαία περσινή μεταγραφή του Δικεφάλου και κούμπωσε στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου σαν να βρισκόταν από καιρό στο ασπρόμαυρο ρόστερ. Ο Καμαρά ολοκλήρωσε τη σεζόν με 48 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει δέκα γκολ με δύο ασίστ.
Το ένα γκολ του ήταν πιο σημαντικό από το άλλο, πολλά μάλιστα ήταν στο φινάλε αγώνων και έδωσαν πολύτιμους βαθμούς στον ΠΑΟΚ. Από την πλευρά του ο ίδιος ο παίκτης έχει φανερώσει μέσω δηλώσεών του πως περνάει καλά στην πόλη και στην ομάδα, οπότε υπάρχει και η προοπτική για ακόμη καλύτερη συνέχεια.
Χρειάζεται προσθήκες
Βέβαια ο Δικέφαλος έχει ανάγκη και από άλλους… Καμαρά για να καταφέρει να γίνει ξανά ευθέως ανταγωνιστικός για τον τίτλο και φυσικά για να έχει μία πολύ καλή παρουσία τη νέα σεζόν στην Ευρώπη. Μπορεί να κέρδισε χρόνο με τη συμμετοχή του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, αλλά έχει αρκετές εκκρεμότητες.
Τόσο στο νυν ρόστερ όσο και σχετικά με τις προσθήκες που πρέπει να γίνουν. Από τα συμβόλαια που λήγουν αυτό το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ θα ήθελε να διατηρήσει στο ρόστερ του τέσσερις ποδοσφαιριστές. Τον Τάισον, τον Οτο, τον Παβλένκα και τον Μεϊτέ. Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει εξέλιξη με κανέναν από τους τέσσερις, ωστόσο οι Ασπρόμαυροι θα πρέπει να «τρέξουν» αυτά τα ζητήματα για να προχωρήσουν στη συνέχεια και τις μεταγραφές στις θέσεις όπου διαπιστωμένα έχουν ανάγκη. Οσο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αυτό θα πραγματοποιηθεί στο Ζαλτμπόμελ της Ολλανδίας από τις 14 ως τις 27 Ιουλίου.