
Νέα τροπή στην υπόθεση του βρέφους στον Άλιμο, καθώς τα καρέ από τα βίντεο στο σούπερ μάρκετ όπου ψώνιζε η γιαγιά με τον μυστηριώδη άνδρα αναλύουν οι αστυνομικοί για να διαπιστώσουν πραγματικά τι συνέβη στην Ομόνοια.
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. μελετούν τις κινήσεις τόσο της γιαγιάς του βρέφους, όσο και του άνδρα που άρπαξε το μωρό από τα χέρια της και εξαφανίστηκε.
Νέα τροπή στην υπόθεση του βρέφους στον Άλιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ισχυρισμός ότι η 43χρονη είδε για πρώτη φορά τον συγκεκριμένο άνδρα κρίνεται αναληθής, καθώς πιστεύουν ότι τα δύο άτομα γνωρίζονταν από πριν. Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, οι κινήσεις τους μέσα στο σούπερ μάρκετ δείχνουν κάτι τέτοιο, ενώ η κίνηση της γιαγιάς να δώσει το παιδί στα χέρια του άγνωστου άνδρα.
Αιτία της αρπαγής η επαιτεία;
Οι αστυνομικοί υπογραμμίζουν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας πιθανότατα να ήθελε να την τιμωρήσει για τα χρήματα που συγκέντρωσε από την επαιτεία.
«Για κάποιον λόγο διαφώνησαν», λένε οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ., συμπληρώνοντας ότι «πιθανότητα η 43χρονη γιαγιά του βρέφους δεν ακολουθούσε τις εντολές του και για να την τιμωρήσει, της άρπαξε το παιδί και έφυγε».
«Αυτό φαίνεται και από τις αντιδράσεις της γυναίκας που δείχνει να μην ήθελε να παραδώσει το παιδί στον συγκεκριμένο άντρα» συμπληρώνουν.
Διαψεύδουν το σενάριο της αγοραπωλησίας
Η οικογένεια της 43χρονης μιλώντας στο MEGA, διέψευσε τα όποια σενάρια κυκλοφόρησαν όταν έγινε γνωστή η υπόθεση του βρέφους που βρέθηκε στον Άλιμο, για αγοραπωλησία που για κάποιο λόγο «ακυρώθηκε».
«Την πήγε πάνω, πήγε να ψωνίσει, την κατέβασε κάτω, της λέει ‘τράβα πάρε και πάνες’ και μέχρι να πάει και να γυρίσει, πόσο πέρασε; Ένα – δύο λεπτά; Αστραπιαία δούλεψε το μυαλό του, μπαμ, εξαφανίστηκε» ανέφερε ο αδελφός της γιαγιάς του βρέφους.
Αν και οι αστυνομικοί, όπως προαναφέραμε εκτιμούν ότι οι δύο ενήλικοι γνωρίζονταν, ο αδελφός της 43χρονης υποστήριξε ότι δεν μπορεί να αναγνωρίσει το συγκεκριμένο πρόσωπο.
«Πρώτη φορά τον είδα και εγώ στις ειδήσεις και δεν τον είδα καν, έτσι θολά. Έξω ζητιάνευε και θα την πήγε μέσα της είπε ‘τι σου λείπει, άντε να σε βοηθήσω εγώ’ και έγινε όλη η διαδικασία. Ο τρισκατάρατος είχε στο μυαλό του να φτιάξει το σχέδιό του», συμπληρώνει ο αδερφός της 43χρονης.
«Να πάει να πουλήσει δηλαδή το εγγόνι της; Αυτό εγώ το αποκλείω. Δεν ισχύει, ειλικρινά. Με τίποτα, όχι, μπαίνω στη φωτιά ολόκληρος, να καώ ολόκληρος ειλικρινά» κατέληξε ο αδερφός της γιαγιάς του βρέφους.
Θέμα χρόνου η σύλληψη του άνδρα
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι αναλυτές της Διεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων είναι πολύ κοντά στο να ταυτοποιήσουν τον άντρα που άρπαξε το μωρό μέσα από το σούπερ μάρκετ της Ομόνοιας.
Όπως τονίζουν η σύλληψή του θεωρείται θέμα χρόνου.