«Αν μπορούσα να πεθάνω έτσι, θα ήταν πολύ ωραίο», είπε μεταξύ άλλων η Ξένια Καλογεροπούλου σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε.
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα Αργά» ήταν η Ξένια Καλογεροπούλου, σε μια εφ όλης της ύλης συζήτηση με την την Αθηναϊδα Νέγκα.
«Με φοβίζει πάρα πολύ η ιδέα να “τελειώσω” άρρωστη σε νοσοκομείο. Κι ο Κωστής πέρασε πολύ καιρό σε νοσοκομείο μέχρι να πεθάνει, ταλαιπωρήθηκε. Αυτό με φοβίζει τρομερά.
Θα ήθελα να πεθάνω σαν την κουμπάρα μου, την Άλκη Ζέη, που ήταν σχεδόν 100. Μια μέρα εκεί που την τάιζε η κόρη της, της είπε ότι δεν θέλει άλλο και πέθανε. Αν μπορούσα να πεθάνω έτσι, θα ήταν πολύ ωραίο», είπε η Ξένια Καλογεροπούλου.
«Δεν πιστεύω τίποτα για μετά τον θάνατο, πιστεύω ότι δεν θα ξαναδούμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Όταν είσαι μικρός, πιστεύεις πολύ διαφορετικά πράγματα. Όταν πέθανε ο Κωστής, πήγα στην κηδεία αλλά δεν πήγα σε κανένα μνημόσυνο. Ένιωθα ότι δεν έχει νόημα, δεν με αφορούσε αυτό που ήταν εκεί αλλά αυτό που θυμόμουν εγώ», εξομολογείται σε άλλο σημείο η Ξένια Καλογεροπούλου.
«Εμένα με νοιάζει το τώρα. Εγώ είμαι 88. Πάρα πολλοί φίλοι μου έχουν «φύγει», δεν υπάρχουν, άλλοι έχουν εξαφανιστεί. Έχω όμως και καινούριους φίλους, όσο προχωράει η ζωή μου, κι αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο», σημειώνει η ηθοποιός στην κάμερα του Action24.
«Μου λείπει πολύ ο άντρας μου, ήταν πολύ σημαντικά τα 40 χρόνια με τον Κωστή Σκαλιόρα. Όταν είχαμε κανένα καυγαδάκι με τον Κωστή, εκείνος έκλεινε την πόρτα και εγώ απ’ έξω έδινα μια μούντζα στη πόρτα», θυμάται η Ξένια Καλογεροπούλου για τον αείμνηστο σύζυγό της.
To άρθρο Ξένια Καλογεροπούλου: Με φοβίζει πάρα πολύ η ιδέα να «τελειώσω» άρρωστη σε νοσοκομείο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .