
Στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Bettson, το ματς που θα κλείσει τη σεζόν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, βρίσκονται Ολυμπιακός και ΟΦΗ.
Την Παρασκευή, μάλιστα, διευθετήθηκε και η τελευταία εκκρεμότητα για τον μεγάλο αγώνα του ΟΑΚΑ που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο (17/5, 20:00). Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό όλο το πρόγραμμα της προηγούμενης ημέρας (Παρασκευή 16/5), με τις συνεντεύξεις Τύπου και τις προπονήσεις.
Στις 16:15 η κοινή συνέντευξη Τύπου
Ως προς τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, των προπονητών και των αρχηγών των δύο ομάδων, θα γίνουν σε κοινή συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στις 16:15.
Λίγη ώρα μετά, στις 17:30, ο Ολυμπιακός θα είναι η πρώτη ομάδα που θα κάνει την τελευταία της προπόνηση στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, ενώ για τις 18:45 είναι προγραμματισμένη αυτή του ΟΦΗ.
Τέλος, σημειώνεται ότι ο ΟΦΗ έχει επιστρέψει 3.000 εισιτήρια, τα οποία θα γίνουν αυτομάτως διαθέσιμα για τις ανάγκες των οπαδών του Ολυμπιακού.