Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πως οι προσπάθειες αναχαίτισης του πυραύλου ήταν αποτυχημένες
Σειρήνες συναγερμού ήχησαν σήμερα σε πολλές περιοχές του Ισραήλ μετά τη ρίψη βαλλιστικού πυραύλου προερχομένου από τους Χούθι της Υεμένης, ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός.
Ο πύραυλος φέρεται να έπεσε στην περιοχή του αεροδρομίου Μπεν Γκουριόν στο Τελ Αβίβ, με συνέπεια να τραυματιστεί ελαφρά ένα άτομο, το οποίο βρισκόταν στον χώρο στάθμευσης του αεροδρομίου.
Δείτε στο ακόλουθο βίντεο τη στιγμή που σκάει ο πύραυλος στον χώρο του αεροδρομίου
Surveillance camera footage shows the moment of the Houthi missile impact at Ben Gurion Airport.
The missile struck a grove adjacent to an access road, within the airport’s perimeter. pic.twitter.com/AUyQwKrEOy
— Emanuel (Mannie) Fabian (@manniefabian) May 4, 2025
Ο πύραυλος των Χούθι, τον οποίο ο ισραηλινός στρατός ισχυρίζεται ότι προσπάθησε να αναχαιτίσει χωρίς τελικά να τα καταφέρει, έπεσε σε ένα αλσύλλιο, εντός της περιμέτρου του αεροδρομίου.
The ballistic missile fired by the Iran-backed Houthis in Yemen a short while ago apparently impacted in the area of Ben Gurion Airport.
The IDF says it fired interceptors at the Houthi missile, and is investigating the impact at the airport.
There are no immediate reports of… pic.twitter.com/oCmasSxfOu
— Emanuel (Mannie) Fabian (@manniefabian) May 4, 2025
Footage from Ben Gurion Airport in Tel Aviv following a ballistic missile launch from Yemen. pic.twitter.com/vwV0v0EYhx
— Clash Report (@clashreport) May 4, 2025
Πηγή: Πρώτο Θέμα
Το άρθρο Χούθι: Εριξαν πύραυλο δίπλα σε ισραηλινό αεροδρόμιο. Ενας τραυματίας (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Cyprus Times.