Ανακοίνωσε Ρέλβας, μέσα και οι Μαρσιάλ, Λιούμπισιτς, Ζίνι

Λίγο μετά το τέλος του φιλικού η ΑΕΚ ανακοίνωσε πάντως και την τρίτη καλοκαιρινή της μεταγραφή, με τον Φιλίπε Ρέλβας να υπογράφει για τέσσερα χρόνια και να μπαίνει κατευθείαν στις προπονήσεις.

Ο πορτογάλος στόπερ είχε περάσει την προηγούμενη μέρα τα ιατρικά στο Ρότερνταμ, είδε το φιλικό με τη Βέστχοκ από κοντά και ανακοινώθηκε. «Πρέπει να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τη διοίκηση της ομάδας. Χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι εδώ.

Οι οπαδοί μας είναι πολύ καλοί. Το ξέρω αυτό και είμαι ένα άτομο που θα βοηθήσει την ομάδα να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή», είπε στο πρώτο του μήνυμα με τα κιτρινόμαυρα. Οι μόνοι που απουσιάζουν από την Ολλανδία πλέον είναι οι Πινέδα και Πιερό καθώς ενσωματώθηκε χθες ο Ζίνι αλλά και ο Λιούμπισιτς που έλειψε για μερικές μέρες λόγω του γάμου του. Στο Μπουργκ είναι επίσης και ο Μαρσιάλ που βρισκόταν σε αναμονή για τη γέννηση του τρίτου του παιδιού και έχασε το πρώτο κομμάτι της δουλειάς. Μόλις αυτό συνέβη και όλα πήγαν καλά, ταξίδεψε για την Ολλανδία και συμμετέχει και αυτός στις προπονήσεις, με τον Νίκολιτς να έχει την ευκαιρία πια να δουλέψει με το μεγαλύτερο κομμάτι του ρόστερ διαθέσιμο.