Μονακό: Ο Πολ Πογκμπά ξεσπάει σε λυγμούς και συγκλονίζει

Ο Πολ Πογκμπά ανακοινώθηκε και επισήμως από τη Μονακό, επιστρέφοντας στην ενεργό δράση μετά από δύο χρόνια απουσίας.

Το απόγευμα του Σαββάτου (28/06) ο 32χρονος μέσος βρέθηκε στα γραφεία των Μονεγάσκων για να ολοκληρώσει και τυπικά τη μετακίνησή του στους Γάλλους. Τη στιγμή της υπογραφής του νέου του συμβολαίου, δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς, συγκλονίζοντας την ποδοσφαιρική υφήλιο. Μια άκρως συγκινητική στιγμή που μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι άνθρωποι της ομάδας.

Τα δάκρυά του δεν είναι καθόλου τυχαία. Δεν είναι τόσο η νέα πρόκληση στην καριέρα του, όσο και η ποινή λόγω ντόπινγκ που του είχε επιβληθεί. Μετά την τιμωρία, υποτιμήθηκε ιδιαίτερα από το φίλαθλο κοινό μέχρι που έγινε και δέκτης ρατσιστικών μηνυμάτων. Όλο αυτό, του έδωσε κίνητρο με στόχο την επάνοδό του και την απόδειξη πως δεν είναι…τελειωμένος!

Τελικά, τα κατάφερε και το ξέσπασμά του ήταν φυσικό επακόλουθο. Τώρα βάζει πλώρη για σπουδαίες στιγμές στο Μόντε Κάρλο, κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα. Να παίζει πόδοσφαιρο.