Νατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν έχω κανένα παράπονο» λέει για το ενδιαφέρον από το άλλο φύλο

Νατάσα Θεοδωρίδου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και στον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια τόνισε πως τα όνειρα και οι φιλοδοξίες της δεν σταματούν, παρά τη διαχρονική της επιτυχία, ενώ τόνισε πως συνεχίζει να φροντίζει τον εαυτό και την εμφάνισή της με σχολαστικότητα.

Εδώ και 4 χρόνια η Νατάσα Θεοδωρίδου πραγματοποιεί περιοδείες στην Ευρώπη και είναι διατεθειμένη να τις συνεχίσει. Στα μέρη που έχει βρεθεί, ο κόσμος την έχει αγκαλιάσει. Μέσα από τα λόγια της, φαίνεται πως έχει ένα πλάνο στο μυαλό της, που σκοπεύει να ακολουθήσει, για τη συνέχεια μιας άκρως πετυχημένης καριέρας. 

Ποια είναι η σχέση σου με τον καθρέφτη;

Ωραιότατη. Δεν θα βγω απεριποίητη από το σπίτι μου ποτέ και για κανέναν λόγο.

Δεν είσαι όμως της υπερβολής στην καθημερινότητά σου.

Η περιποίηση δεν συνάδει με την υπερβολή, συνάδει με την καλαισθησία.

Μια τόσο δυναμική και πετυχημένη γυναίκα προσεγγίζεται εύκολα από το άλλο φύλο;

Βεβαίως. Δεν έχω κανένα παράπονο.

Υπάρχει ένα όνειρο που δεν έχεις υλοποιήσει ακόμα;

Τα όνειρά μου δεν σταματάνε ποτέ. Έχω διάθεση να κάνω πολλά πράγματα ακόμα, όπως οι δίσκοι με την Ερωτική Νατάσα και τις επανεκτελέσεις. Νιώθω ωραία να ξανατραγουδάω παλιά, κλασικά τραγούδια.

Απολαμβάνω επίσης πολύ την περιοδεία που κάνω στην Ευρώπη εδώ και τέσσερα χρόνια. Είναι μια μοναδική εμπειρία. Η τέχνη σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις όνειρα.

To άρθρο Νατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν έχω κανένα παράπονο» λέει για το ενδιαφέρον από το άλλο φύλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .